Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, 6. sezonda sürprizlerle geliyor! İlk işaretler verildi…

Yasak Elma, 6. sezonda sürprizlerle geliyor! İlk işaretler verildi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, ekranın en uzun soluklu dizileri arasına girdi. 6. sezonda da dizi, izleyiciyi ekran başına toplayacak. Dizi, Pazartesi akşamları yayınlanan diziler arasında reytingleriyle dikkat çekiyor. Yasak Elma, ekranın fenomen yapımlarından birisi olarak 6. sezonda gün değiştirmeye hazırlanıyor.

Yasak Elma’nın sürprizleri dizi başlayınca netleşecek. Ancak yaz sezonunda ortaya çıkan bazı gelişmeler, yapılan açıklamalarla birlikte dizinin sürprizlerinin bol olduğu da ortaya konmakta. Yapımcı Fatih Aksoy’un kararı neticesinde kimin kalıp kimin gideceği de önümüzdeki günlerde netleşecek.

Eda Ece ve Şevval Sam’ın diziden gitme emareleri şimdilik görünmüyor. En azından Eda Ece hem kendisinin hem de Şevval Sam’ın devam ettiğini belirtmişti. Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, sezona geç başlayacaklarını söylemişti. Çekimlerin Ekim ayında olacağı mesajını da vermişti. Ancak alınan bir kararla Eylül sezonundaki rekabet ortamında Yasak Elma’nın da kozlarını paylaşmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yasak Elma, 6. sezonda sürprizlerle geliyor! İlk işaretler verildi... 8

Yasak Elma hayranlarını sevindirecek gelişme ile birlikte çekimlerine yakında başlanması belenen dizinin Eylül ayının ilk Pazartesi akşamı ekrana gelecek olması herkes için büyük sürpriz oldu. Yeni sezona çok başka sürprizlerle hazırlanan Yasak Elma dizisinin, 6. sezon için ‘final sezonu’ ifadesini de Eda Ece kullanmıştı. Bu sezon sonunda bitmesi planlanan Yasak Elma’daki yenilikler, izleyenleri her sezon başında olduğu gibi şaşırtacak!

Yaz döneminde Tozluyaka dizisi Pazartesi akşamları yayınlanıyordu. Kanalın diziyi bu haftadan itibaren Pazar akşamına alması, Yasak Elma için bir hazırlık olduğu düşüncesini doğurmakta. Henüz çekimlerinin başlamadığı biliniyor dizinin ancak her an bir sürpriz de yaşanabilir! Bu gelişme sonrasında Eylül ayında ekranda olması bekleniyor Yasak Elma’nın…

Yasak Elma, 6. sezonda sürprizlerle geliyor! İlk işaretler verildi... 9

Bu arada diziden ayrılan ismin Berk Oktay olduğu zaten net. Oktay, şu sıralar atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oynuyor. Yasak Elma’da artık Çağatay yok. Yeni oyuncuların diziye katılması bekleniyor. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizi, zaman atlaması ile başlayacak.

Bu nedenle pek çok şeyin değişmiş olduğunu da görecek izleyenler muhtemelen. Yasak Elma dizisinde bir başka sürpriz ise Yıldız’ın Doğan’dan bir çocuğunun olması. Halit Can’dan sonra Yıldız’ın bir de kızı olmasıyla dizi daha da renklenecek. Zaten bir süre önce dizi için bebek oyuncu arayışı, bu durumla ilgili sinyal veriyordu. Dizinin yeni kız çocuğunun, hikayede Yıldız ve Doğan’ın çocukları olmasıyla bir sürpriz daha ortaya çıktı.

6. sezonun büyük sürprizlerle geldiği biliniyor. Her sezon başında izleyenleri çok şaşırtan değişimler, yeni sezonda diziye olan heyecanı da yükseltiyor. Ayrılan bazı isimler üzse de hızla yepyeni ve çok dikkat çeken karakterlerle dizinin reytingleri zirveye taşınıyor. Yine benzer bir durum yaşanacak Yasak Elma’nın yeni sezonunda da …