Ana sayfa Güncel Haberler Yasak Elma bu, her şey olabilir! Şevval Sam bile artık olacaklara şaşırmıyor!

Yasak Elma bu, her şey olabilir! Şevval Sam bile artık olacaklara şaşırmıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, ilk yayınlandığı sezon çok fazla eleştiri almış, pek çok durum garipsenmiş, gerçek hayatta ‘bu kadar da olmaz’ dedirten konular yüzünden yerden yere vurulmuştu! Ancak izleyici, artık diziyi bambaşka bir yere koymakta. Her şeyin, her an olabilme ihtimalini aklının  bir köşesinde tutan izleyiciler gibi, oyuncular da bu karikatürize edilmiş karakterler ve olaylara gülüp geçiyor.

Kimi izleyicinin gülmek için özellikle tercih ettiği bir dizi oldu. Sosyal medyada da pek çok yorum yer alıyor. Çünkü kimi konular ve karakterler o kadar absürt, o kadar abartılı ve ilginç ki kimse artık bu durumu sorgulamıyor ve Yasak Elma’yı farklı bir kategoriye koyuyor.

Sevenlerin de ilgiyle takip ettikleri, sürekli olayların, heyecanın bitmediği, her ne kadar ‘şaşırmıyoruz artık’ denilse bile izleyenleri bir şekilde şaşırtmayı da başarabildiği olaylar yok değil…

Yasak Elma bu, her şey olabilir! Şevval Sam bile artık olacaklara şaşırmıyor! 13

85. bölümde ana karakterlerden Halit’in ölmesi, diziden 4 kişinin daha gitmesi ve yepyeni isimlerin gelmesiyle durum iyice değişti! Artık Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu karakteri var ki yumuşak görüntüsünün altından ilginç durumlar çıkıyor ve çıkmaya da devam edecek.

Bu arada yeni bölümde, Yıldız ve Çağatay’ın ani evlilikleri sonrasında Şahika ve Ender’in birlikte hareket etme planları devreye girecek. Yine ‘olmaz’ denilen olacak ve ezeli düşmanlar, Yıldız’a karşı birleşecek bu kez!

Yayınlanan fragmanı instagram sayfasında paylaşan Şevval Sam da bu işbirliği için “Yasak Elma bu, her an her şey olabilir” sözleriyle durumu özetliyor…

Yasak Elma bu, her şey olabilir! Şevval Sam bile artık olacaklara şaşırmıyor! 14

Peki bu akşam (11 Ocak Pazartesi) yayınlanacak 93. bölümde neler olacak?

Ender’in Yıldız’a karşı büyük komploda Şahika ile birlikte yer alması izleyicileri şaşırtırken, dizinin absürtlüklerle dolu hikayesine yenileri de eklenecek. Çağatay ve Yıldız’ın arasının açılacağı ve Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın zor günler yaşayacağı biliniyor…

Şahika ve Ender’in tek oyunu tabii ki bu değil… Hasan Ali Beyi de hedefe alan bu ikili, Cansu isimli bir kadınla da anlaşma yapacak. Tabii ki bu anlaşmanın ne olduğu bilinmiyor. Nilperi Şahinkaya da bu akşam Cansu karakteri ile bu akşamdan itibaren diziye katılan yeni ünlü oldu.

Otuzlu yaşlarda olan Cansu, Hasan Ali’nin (Erdal Özyağcılar) uğruna yuvasını yıktığı ve sonradan evlenip çok mutlu bir hayat yaşadığı Filiz’in yeğenidir. Ender (Şevval Sam) ve Şahika’nın (Nesrin Cavadzade) onu bulup vazgeçemeyeceği bir teklif yapması ile hayatının fırsatını yakalar.

Şahika ve Ender işbirliği yaparak, herkesten intikam almaya karar verirler. Listenin birinci sırasındaki Hasan Ali’yi dize getirmek hiç de kolay değildir. Bu sebeple, onlara yardım edecek birini bulurlar. Yıldız ise Çağatay’la mutlu olmaya çalışırken Ender ve Şahika’nın gazabından kurtulamaz.