Ana sayfa Güncel Haberler Kefaret dizisindeki drama bakmayın, arka tarafta durum bambaşka!

Kefaret dizisindeki drama bakmayın, arka tarafta durum bambaşka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Fox TV’de ekrana gelen Kefaret dizisi, dram yüklü bir dizi olmasına karşılık, kamera arkasında durum farklı! Dizinin setinde oyuncuların birbirleriyle çok iyi anlaştıkları ve yorucu saatler geçirmelerine karşın sette eğlenceli anların da yaşandığı sosyal medya paylaşımlarından ortaya çıkıyor.

Özellikle esprili kişiliği ile bilinen Nurgül Yeşilçay, setten zaman zaman yayınladığı fotoğraflarla kamera arkasından eğlenceli görüntüler paylaşırken, takipçilerinin de merakla izlediği videolar yayınlıyor.

Yeşilçay, son olarak dizide Sinan karakterini oynayan Mert Fırat’ın doğum günü nedeniyle çekilen bir fotoğraflarını paylaştı. Oyuncuyu öperek kutlarken aynı anda dizide Ahmet’i oynayan Yurdaer Okur da Mert Fırat’ı öpüyor.

Birbirleriyle çok iyi anlaştıkları bu fotoğraftan da belli olan oyuncuların keyifli anları böyle yansıdı objektife… Yeşilçay, “İyi ki doğmuşsun iyi ki” notunu düşerken yine esprili bir yorum da bıraktı paylaşımına.

Kefaret dizisindeki drama bakmayın, arka tarafta durum bambaşka! 15

Yurdaer Okur’un öpüyor numarası yaptığını söyleyen oyuncu, dizinin reklamını da yapmadan geçemedi ve pazar günü yaptığı paylaşıma dizinin saatini de ekledi.

Bu arada Kefaret dizisinde eşi Ahmet’in kendisini aldattı kadın Meltem ile Zeynep’in arası çok kötü! Birbirlerinden köşe bucak kaçan bu ikili, kamera arkasında ise çok iyi anlaşıyor.

Kefaret dizisindeki drama bakmayın, arka tarafta durum bambaşka! 16

Yeşilçay, bir röportajında Özge Özacar ile oynamaktan çok mutluğu olduğunu söyleyerek “Keşke daha çok karşılıklı sahnemiz olsa” ifadesini kullanmıştı. Nurgül Yeşilçay, üstteki fotoğrafta da yine esprili bir söylemle “Doğum günü olmadığı için onu öpmedim” sözleriyle de rol arkadaşına takılıyor…