Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizi hayranları yine aynı sorunu gündeme taşıdı!

Yasak Elma dizi hayranları yine aynı sorunu gündeme taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyan Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri yine hareketli geçiyor. 125 bölümü yayınlanan dizide 126. yeni bölüm merakla beklenirken, yayınlanan fragmana yönelik izleyicilerin tepkisi dikkat çekti.

Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin son haftalarda sürekli oyuna getirilmesi dizi hayranlarını kızdırmaya başladı. Eda Ece’nin doğaçlama performansını da ortaya koyarak başarılı şekilde canlandırdığı Yıldız, bir kez daha oyuna getirilecek.

Dizi hayranları güçlü ve rakiplerine kök söktüren bir karakter arzu ediyor. Zaman zaman hikayede Yıldız bu şekilde öne çıkarıyor ama bazen de senaristler tarafından oyuna getirilmiş birisi olarak sunuluyor. Tabii ki bu durum hikayenin akışını sağlamak ve izleyicilerin de sinir uçlarına dokunmak anlamı taşıyor.

Yasak Elma dizi hayranları yine aynı sorunu gündeme taşıdı! 7

Yıldız karakterinin güçsüz ve kandırılmış gösterilmesinden rahatsız olduğunu bilen senaristler, bu tür sahneler ile ilginin hiç azalmamasını sağlamaya çalışıyor. 126. yeni bölümde de Yıldız’ın Çağatay ve Kumru’nun oyununa geldiğine yönelik işaretler var.

Dizi hayranları yaptıkları yorumlarda Yıldız’ın bu şekilde gösterilmesinden rahatsız olduklarını belirtiyor. Bir dizi hayranı, “Yıldız son zamanlar yorgunluktan hep oyuna geliyor, seni güçlü görmek istiyoruz” diyerek yorum bıraktı.

Bir başka izleyici ise, “Neden hep Yıldız kaybediyor ve küçük düşüyor. Yıldız’ı gerçekten seven ve saygı gösteren biri girsin diziye” diye yorum yaptı.

Yıldız’ın yaşadığı aşklarda hep kaybeden bir noktada olması da dizi hayranlarını rahatsız ediyor. İşte 27 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 126. bölümden ilk fragman: