Ana sayfa Sosyal Medya Soğuk hava, yağmur, çamur fark etmez! Burak Özçivit’in Kuruluş Osman aşkı!

Soğuk hava, yağmur, çamur fark etmez! Burak Özçivit’in Kuruluş Osman aşkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan dizisinde canlandırdığı Akça Hatun karakteri ile uzun yıllar sonra yeniden dizilere dönüş yapan Fahriye Evcen halinden memnun. Sette kendisini çok fazla yormayan bir programın uygulanması ile oğlu Karan’a da vakit ayırma fırsatı bulan oyuncu, çoğu zaman oğlunu da sete götürerek onunla ilgileniyor.

Fahriye Evcen gibi eşi Burak Özçivit de yine tarihi bir dizide başrolde yer alıyor ve yüksek performans sergiliyor. Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonda hala başarılı şekilde yoluna devam etmesinde Burak Özçivit’in yükselen performansı da yatıyor.

İki ünlü oyuncu oğulları Karan’a zaman ayırmak adına da aynı gün izin yaparak bu süreyi de onunla geçirmeye başladı… Yoğun çekim programlarından fırsat bularak oğulları ile yemeğe çıkan çift kameralar tarafından görüntülendi.

Soğuk hava, yağmur, çamur fark etmez! Burak Özçivit'in Kuruluş Osman aşkı! 7

Burak Özçivit, “Ailece bir aradayız” diyerek güzel bir tablo çizdi… Havaların soğumasının sette sıkıntı yarattığını kabul eden Burak Özçivit, “Zor oluyor ama işimizi seviyoruz. O yüzden yağmur çamur hiç fark etmez” diye konuştu.

Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı Alparslan dizisini de izlediği ortaya çıkan Burak Özçivit, “Çok beğeniyorum, şimdi oraya gideceğiz. Pazartesi, Çarşamba bizim dizi günleri oldu” dedi.

Yılbaşı için bir planlarının olmadığını söyleyen oyuncu, çalışmaya devam ettiklerini belirtti.