Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi bir ismi daha parlattı, şimdi gitme zamanı!

Yasak Elma dizisi bir ismi daha parlattı, şimdi gitme zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde yer alan birçok isim öne çıktı, parladı.Bu isimler arasında Eda Ece, en dikkat çeken kişi. Yıldız karakterine hayat vermekte olan Ece, diziye çok şey borçlu ve bunu kendisi de ifade etmişti.

Yasak Elma dizisinin parlattığı isimlerden birisi de Zehra olarak izlediğimiz Şafak Pekdemir… 2010 yılında Türk Malı isimli dizide göründükten sonra Şüphe dizisinde Aslı ile dikkat çeken oyuncu, asıl çıkışını ise Leyla ile Mecnun dizisindeki Nisan karakteri ile yatı.

Seksenler dizisinde Türkaan karakterinde de başarıyla yer alan oyuncu, Asla Vazgeçmem dizisinden sonra ise Yasak Elma’nın kadrosunda yerini aldı. 2018 yılından bu yana dizide yer alan ve 4 sezondur da başarılı performanslar ortaya koyan Şafak Pekdemir, geniş kitleler tarafından tanındı.

Ünlü oyuncu, Zehra Argun karakteri ile hikaye sayesinde kendisine güçlü bir geri dönüş aldı. Hayran sayısını da artıran Şafak Pekdemir için artık farklı bir projede yer alma zamanı geldi.

Yasak Elma dizisi bir ismi daha parlattı, şimdi gitme zamanı! 7

4. sezonu 110. bölüm ile birlikte sona eren Yasak Elma dizisinden bir ismin daha ayrıldığı ortaya çıktı. Bu isim Zehra’ya hayat veren Şafak Pekdemir.

4. sezon finalinde evde yaşanan patlamada Zehra karakterinin ölmesi bekleniyor. Ancak bu veda aslında genç oyuncu için yeni bir projenin de müjdesini getirdi.

Şafak Pekdemir’in yine bir Medyapım dizisinde yer alacağı şimdiden konuşuluyor. Pekdemir, Yasak Elma ile ismini parlattı ve yeni bir dizi için de görüşmelerini yapıyor.