Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi ekibine yılbaşı piyangosu vurdu!

Yasak Elma dizisi ekibine yılbaşı piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı bir sezon daha geçiren Yasak Elma, Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi şimdiye kadar yoğun bir çalışma sergiledi.

Elde ettiği iyi reytinglerle dikkat çeken, hikayesindeki sirkülasyon ile izleyicileri her daim ekranda tutmayı başaran dizinin ekibi, bir süre dinlenme fırsatı bulacak. Alınan karar uyarınca Yasak Elma dizisinin 1 hafta ara vermesi kararlaştırıldı.

Yılbaşı nedeniyle alınan bu karara göre dizinin 3 Ocak Pazartesi günü yayınlanması planlanan yeni bölümü ekranda olmayacak. Dizi 10 Ocak Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak ve ekip de 1 hafta kadar ara vererek dinlenme fırsatı bulacak.

Ekibin yeniden sete çıkış tarihi ise 2 Ocak Pazar olarak belirlendi. Her yıl başında yaşanan dizilerin ara vermesi durumu Yasak Elma’da sadece bir hafta ile sınırlı olacağı için bu dizinin izleyicileri bir hayli şanslı. Bazı yapımlar 2 hafta ara verecek.