Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde alınan yeni kararlar ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinde alınan yeni kararlar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu izleyicilerle buluştu. Pazartesi akşamlarının ilgi gören dizisi, geçen sezona göre biraz düşük kalan reytingleriyle dikkat çekti. Yine de iyi bir performans sergileyen dizinin yeni karakterleri de öne çıkmaya başladı.

Özellikle de Kumru olarak izlediğimiz Biran Damla Yılmaz, hikayenin değişmesini sağlayacak isimlerden birisi olacak. Oyuncu, daha ilk anlardan itibaren yasak aşk konusunda öne çıkmaya başladı. Çağatay ile Kumru arasında yaşanan yasak aşk, Eda’nın bu durumu öğrenmesi ile bakalım nerelere varacak. Dizinin hikayesinde yeni isimler önemli bir etken olacak.

Biran Damla Yılmaz dışında Murat Aygen, Erdal Bilingen ve Yasmin Erbil de diziye katıldı. Bir yeni ismin daha hikayede yer alması kararlaştırıldı. Senaryoda Emre Diner’in canlandırdığı Ömer karakterinin babası olarak Ali Tutal yer alacak. Yeşilçam oyuncusu olan Ali Tutal, dizinin yeni sezonundaki değişime katkı sağlayacak.

Yasak Elma dizisinde alınan yeni kararlar ortaya çıktı! 3

Ali Tutal’ın yanı sıra diziye başka bir ismin daha katılması konusunda yeni bir karar alınmıştı.
Ömer karakterinin babasının hemşiresi olarak da Gizem Denizci’nin dizide yer alacağı ortaya çıktı.

2009 yılından bu yana setlerde yer alan Gizem Denizci, bugüne kadar birbirinden farklı birçok rolde yer aldı. Lale Devri dizisindeki İnci ile, Kiralık Aşk’taki Ayşegül karakterleri hatırlanacaktır. Oyuncu ayrıca söz dizisinde Nazlı karakterine de hayat verdi ve 2 yıldır ekranlarda yoktu. Bu rol genç oyuncu Gizem Denizci için de yeniden izleyici karşısına çıkma noktasında önemli bir fırsat oldu.

Yasak Elma dizisinde alınan yeni kararlar ortaya çıktı! 4

Yasak Elma dizisinde yeni karakterler hikayeye dahil olsa bile yine tüm yükü omuzlayacak olan isimlerin Eda Ece ile Şevval Sam ikilisi olacağına yönelik işaretler var.

Zira hikayede Şahika’nın boşluğunu doldurma bu ikiliye düşecek.