Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde beşinci sezonun tüm yükü iki ünlü isme kaldı!

Yasak Elma dizisinde beşinci sezonun tüm yükü iki ünlü isme kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Yasak Elma dizisi yeniden izleyicilerle buluşmaya başladı. Dizinin 111. bölümü pazartesi akşamı ekrana geldi. Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Yasmin Erbil’in de kadrosuna katıldığı dizinin yeni sezonundan ilk detaylar da ortaya çıktı.

Zaman atlaması ile başlayan dizide Şahika karakterinin olmamasının ne kadar büyük boşluk yarattığı ve bu boşluğun da doldurulamadığı net bir şekilde ortaya çıktı. Nesrin Cavadzade’nin ani şekilde diziden ayrılması, Yasak Elma için pek de iyi olmamış gibi gözüküyor.

Diziye yeni katılan ve herkesin çok merak ettiği Kumru karakterinde Biran Damla Yılmaz da ilk performanslarını sergiledi. Oyuncu her yeni rol ile kendisini geliştiriyor. Yasak Elma’da hayranları tarafından beğenilen Biran Damla Yılmaz, kilit bir rolde yer alıyor.

Yasak Elma dizisinde beşinci sezonun tüm yükü iki ünlü isme kaldı! 8

Ancak görünen gerçek ise dizinin hikayesini toparlama işinin yine Eda Ece ve Şevval Sam ikilisine düştüğünü gösteriyor. Yasak Elma’nın yükünü omuzlarına alan bu ikiliye diğer oyuncuların ne kadar yardımcı olacağı dizinin beşinci sezondaki akıbetini belirleyecektir.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şöyle yazdı:

Yasak Elma dizisinde beşinci sezonun tüm yükü iki ünlü isme kaldı! 9

“Komşu yalının sosyetik güzeli Kumru (Biran Damla Yıldız) Çağatay’ı evinde, yatağında misafir etti. Yeni sezon ‘Yasak Elma’nın ilk bölüm özetiydi.

Yeni entrika karakterleri Kumru ve Feyzan. Şimdilik yük Yıldız ile Ender’de. Bakalım ilerleyen bölümlerde bu yükü ne kadar üstlenebilecek yeni karakterler?

Zaten dizinin gidişatı da bu iş bölümünün izleyiciyi tatmin edip etmemesiyle şekillenmiş olacak.”