Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bir telefon ile eski oyuncu hikayeye dahil oldu!

Yasak Elma dizisinde bir telefon ile eski oyuncu hikayeye dahil oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, 4. sezonu ile yoluna devam ediyor. İyi reytingler almayı başaran ve hikayesini de istediği zaman yeni bir denkleme oturtabilen diziye yönelik izleyici ilgisi de devam ediyor. Bu ilginin sürmesi 5.sezonun da olabileceğine en önemli işaret olarak kabul ediliyor..

Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin hikayeden ayrılabileceğine yönelik söylentiler sürerken, 106. bölüm itibari el abisi Kaya’yı arayan Şahika fena halde sıkıştı. Hasan Ali ile davalık olan Şahika’nın planı bu sefer tutmadı. Ender ile anlaşan Hasan Ali, atılan iftiradan kurtuldu. Şahika, mahkemede Ender’in Hasan Ali ile yasak aşk yaşadığını söyleyeceğini düşünürken, tam tersi oldu.

Hasan Ali ve Ender anlaşması bir evliliğe doğru da gidebilir. Ender’in şirketi ele geçirmek için planı bu. Ancak Şahika’nın da bir planı var. İyice sıkışan ve telefon açıp Kaya’yı çağıran Şahika, böylece Barış Kılıç’ın yeniden hikayeye dahil olmasının da önünü açtı. Senaristlerin Kaya’yı geri getirme arzusu, Yasak Elma hayranlarını da mutlu etti.

Yasak Elma dizisinde bir telefon ile eski oyuncu hikayeye dahil oldu! 7

“İlk defa Şahika’nın yaptığı bir şeye bu kadar seviniyorum” diye yorum bırakan dizi hayranları, Kaya’nın hikayeye dönüşünden memnun. Ender’in Kaya’ya olan zafiyetini bilmeyen yok. Ancak yeni bölümlerde çok farklı ve izleyicileri şaşırtacak gelişmeler de olabilir.

Yasak Elma hayranları “Sakın final yapmayın” diye yazıyor. Henüz dizi hakkında verilmiş net bir karar yok. Ancak hem hikayenin gidişatı hem izleyici ilgisinin yüksek olması, 5. sezonu mümkün kılıyor.

Dizinin 12 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 106. yeni bölümünde yaşanacakların detayını yeni fragmanda bulabilirsiniz.