Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde biri birisine oyun oynuyor ama kim?

Yasak Elma dizisinde biri birisine oyun oynuyor ama kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma bu akşam yani 18 Ocak Pazartesi saat 20.00’da izleyicilerle 94.bölümü ile buluşacak. Dizinin heyecanlı sahnelerine yenileri eklenecek. Büyük sürprizlerin hiç bitmediği bir dizi Yasak Elma… Absürt olarak nitelendirilebilecek sahneler ve olaylar bu dizi için normal.

Ender – Yıldız işbirliğinin bitmesinin ardından şimdi de Yıldız’ı perişan etmek için Ender ile Şahika bir araya geldi. Dizinin bu akşam yayınlanacak 94. bölümünde yeni ikili bakalım amaçlarına ulaşabilecek mi? Hasan Ali beyi alt etmeyi kafasına koyan ve böylelikle de holdinge geri dönmeye çalışan Ender ve Şahika, Yıldız’ı harcamakta hiç sakınca görmüyor.

Diziye Nilperi Şahinkaya’nın da bu bölüm itibari ile Cansu karakteriyle gireceğini hatırlatalım. Cansu’nun gelişi hikayede önemli bir değişime sebep olacak. Cansu’yu eve yerleştirenler ise Ender ve Şahika… Ancak planları tutmayabilir.

Yasak Elma dizisinde biri birisine oyun oynuyor ama kim? 7

Yasak Elma dizisinde ya Hasan Ali Bey, bir oyun çeviriyor ve Ender ile Şahika’nın başına dert açacak, ya da Yıldız, onların tüm çabasını boşa çıkartacak bir hamle yapacak. Ender ve Şahika’nın başarılı olma ihtimali de var. Yani senaryo açık, neler olacağını bu akşam göreceksiniz.

94.yeni bölümde Yıldız, Ender ve Şahika’nın ona yaptığı oyundan sonra onlara güzel bir ders vermek için harekete geçer. Çağatay, Yıldız’ın sürekli bir olaylara karışmasından rahatsız olmaya
başlamıştır. Ender ve Şahika, Cansu’yu kullanarak Hasan Ali’yi alt etmek için plan yaparlar.

İşte dizinin 94. bölümünden dikkat çeken bir fragman: