Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın ve Öğretmen dizilerinden sonra Şerif Erol, Star TV dizisinde!

Kadın ve Öğretmen dizilerinden sonra Şerif Erol, Star TV dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen isimlerinden Şerif Erol, sergilediği başarılı performanslar ile akıllarda yer edinen isimlerden birisi. Son yıllarda Kadın dizisindeki Enver karakterinin yanı sıra Öğretmen’de canlandırdığı Metin ile dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu, hayranlarından büyük ilgi görmüştü.

Kadın ve Öğretmen dizileri ile son dönemde dizi setlerinde neredeyse ara vermeden çalışan Şerif Erol, 4 yıllık yoğun bir temponun ardından dinlenme fırsatı bulmuştu. Öğretmen dizisinin 9. bölüm itibari ile final yapmasının ardından bir süre dinlenen usta oyuncu, Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisine katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Şerif Erol, dizide birçok ünlü isim gibi konuk oyuncu olarak yerini alacak. 24 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümden ilk görüntüler de paylaşıldı.

Feris ile Serkan gerginleşiyor. Hatırlanacağı gibi geçen bölümde evlilik teklifi konusu gündem olmuş ve yeni aşıklar izleyicilerin keyfini yerine getirmişti. Ancak 22. bölüm ön izlemede büyük bir kavga var.

Feris, “Bir daha sakın benim işlerime karışma, sakın kendi oyuncunu kurtarmak için benim oyuncumu kullanma. Bu sana ilk ve son uyarım. Yoksa beni kaybedersin Serkan, ayrılırım” Ego’dan diyerek rest çekti.

24 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisinin 22.bölümün ön izlemesini videoda bulabilirsiniz.