Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde büyük değişikliğe hazır olun!

Yasak Elma dizisinde büyük değişikliğe hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin dün akşam 99.bölümü izleyicilerle buluştu. 1 Mart akşamı ise dalya diyecek olan Yasak Elma,100. bölümü ile herkesi şaşırtmaya geliyor.

Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde bir süredir Ender ve Şahika işbirliği dikkat çekiyordu. Hasan Ali’yi tuzağa düşüren bu ikili, izleyicilerin de heyecanını artırmıştı. Bu süreçte Yıldız karakteri ise biraz geri plana düşmüştü.

Ancak 100. yeni bölüm ile ilgili farklı bir iddia var ve her şeyin yeniden tersine dönebileceğine işaret ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, 100.bölüm öncesinde aldığı bilgiyi twitter hesabından paylaştı. Diziye yönelik meraklar da bu bilgiler ile daha da arttı.

Başkan hanım olarak ortaya çıkan Şahika, 100. bölümde Ender’e fena bir darbe vurabilir. Ender de Hasan Ali’den yardım istemek durumunda kalabilir. Yani bir süredir devam eden Ender – Şahika işbirliğinin sonuna geliniyor…

Yasak Elma dizisinin 4. sezonunda da bu kadar iyi reytingler almasının altında hikayenin sürekli ters köşe sahnelerle izleyicilerin ilgisini yüksekte tutması yatıyor. Şahika, Ender’e kazık atar ise bu durum da dizide yeni bir dönemi başlatacaktır.

Yasak Elma dizisinde büyük değişikliğe hazır olun! 7