Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde her şey birbirine karıştı!

Mucize Doktor dizisinde her şey birbirine karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinin 51.yeni bölümü öncesinde neler olacağı ile ilgili bilgiler yayınlanan fragmanlarla ortaya çıkıyor.

Ali Vefa’nın Ezo ile olan ilişkisinin nasıl ilerleyeceği merak ediliyordu. Ezo’ya veda eden Ali Vefa, onun baskılarına maruz kalacak. Aynı zaman da Vuslat hanım da Ali Vefa’yı baskılıyor… Ezo konusunda ne yapacağı merakla beklenen Ali’nin Nazlı olan ilişkisinde neler yaşayacağını da izleyiciler merakla bekliyor.

Birçok dizi hayranı , “Artık salın şu AlNaz’ı yeniden aşkı başlatın” diye yorumlar yaparak, sosyal medya üzerinden dizinin senaristlerine sesleniyor. Ali ve Nazlı karakterlerini birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, yeni bölümde duyguların karışacağı sahnelerle karşılaşacak.

Ali Vefa’nın Ezo ve Vuslat’ın arasında ne yapacağını bilememesi, Nazlı’nın ise onun bu zorlu anlarında yanında durması önemli mesajlar olacak.

Taner Ölmez’in müthiş oyunculuk performansında Ali Vefa karakteri izleyicileri farklı duygulara götürecek. Mucize Doktor’un 51.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yine zorlu bir vakanın de yer alacağı dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.