Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma dizisinde hem ayrılık hem yeni transferler var!

Yasak Elma dizisinde hem ayrılık hem yeni transferler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 114. bölümü geride kaldı. Beşinci sezonu ile yine hayranlarını ekran başına getiren dizi, yükselen reytingleri ile dikkat çekiyor.

Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibinde önemli değişiklikler yaşanıyor. Diziye beşinci sezonun başında Canan karakteri ile katılan Yasmin Erbil konusunda sıkıntı var. İlk kez oyunculuk yapan Yasmin Erbil’in performansı beğenilmedi ve kendisine sahne yazılmadı. Diziden ayrıldığı belirtilen Yasmin Erbil’in bu deneyimi sıkıntılı geçti.

Yasak Elma dizisinde hem ayrılık hem yeni transferler var! 18

Yasak Elma dizisinin yeni döneminde iki yeni karakterin de hikayeye katılacağı belirtiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, iki oyuncunun ekibe katıldığını duyurdu.

Bu isimlerden birisi Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin Arzu isimli sevgilisini canlandıran Nihan Aypolat oldu. Oyuncu en son Çocukluk isimli dizide Lale karakterini canlandırmıştı.

Yasak Elma dizisine katılan ikinci oyuncu ise avukat Zeliha karakterine hayat verecek olan Yeşim Alıç oldu… Son yıllarda dizilerde yer almayan Yeşim Alıç, yeniden ekrana dönüş yapma fırsatı elde etti. Oyuncu daha önce çeşitli dizi ve sinema filmlerinde yer almıştı.