Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde hikayeyi tersine çeviren karar!

Yasak Elma dizisinde hikayeyi tersine çeviren karar!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi 107. yeni bölümü ile 19 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyicileri ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Önceki hafta Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın hikayeye geri dönmesi ile birlikte izleyiciler bir hayli mutlu olmuştu. Ancak son dönemde dizinin reytinglerinde gözle görülür bir düşüş yaşanıyor… Bu ilgi azalmasını durdurmak için senaristler hikayeyi ilgi çekici yapmak için her yolu deniyor. Özellikle Ender ile Kaya arasında neler yaşanacağını izleyiciler merak etmeye başladı.

Kaya karakterinin gelişinde yeni heyecan oluşturma hedefi de var ama Yasak Elma’nın 4. sezonda artık izleyicileri fazlasıyla sıkmaya başladığı, hikayenin çok uzatıldığı gerçeği de ortada duruyor. Peki 107. yeni bölümde neler yaşanacak?

Yasak Elma dizisinde hikayeyi tersine çeviren karar! 7

Kaya’nın geri dönmesi, Ender’in bütün gelecek planlarını alt üst eder. Şahika, Kaya üzerinden Ender’i üzerek yenme derdindeyken, yaşadığı tesadüfler onu Ömer’le bir araya getirir. Yıldız, yalanın ortaya çıkmaması için mecburen Ender’le el sıkışır.

Ancak Kaya, eskisi gibi birisi değil. En azından Ender böyle düşünüyor. Senaristlerin Kaya karakteri üzerinde nasıl bir tasarrufta bulunacaklarını izleyici çok merak ediyor. Zira bu karakter hikayenin yönünü de değiştirebilecek bir güce sahip.

Ayrıca Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterinin de hikayeden çıkma durumu olabileceği söylentisi vardı. İzleyiciler böyle bir şeyin olmasını da istemiyor.

İşte Yasak Elma dizisinin 107. bölümünden ilk fragman: