Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde kavgada söylenmeyecek söz, bu kadar da olmaz!

Masumiyet dizisinde kavgada söylenmeyecek söz, bu kadar da olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Masumiyet dizisinde ilk 8 bölüm geride kaldı. Dizinin hikayesi çok ilginç bir noktaya giderken, izleyici ilgisinin azalması ise şaşırttı. Çarşamba rekabetinde reyting kaybı yaşayan diziler arasında bulunan Masumiyet, bakalım hikayesinin etkileyiciliği ile yeniden ilgiyi üzerine çekebilecek mi?

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün başarılı performansları ile öne çıktığı dizinin 9. bölümü 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden dijitale özel bir fragman paylaşıldı. Ela’nın babası Timur’a söylediği sözleri duyanlar iç geçirdi…

Ela, babasına kavgada bile söylenmeyecek ama çok da haklı bir tepkide bulunuyor. “Arkamda değilsin baba, İlker neredeyse sen de oradasın. Yaramdasın” diyen Ela’nın bu sözleri oldukça dokunaklı… Aslında Timur, yaptıkları ile ‘bu kadar da olmaz’ dedirten bir karakter ve Gökhan Güleç de bu karakteri başarıyla canlandırıyor.

Masumiyet dizisinde kavgada söylenmeyecek söz, bu kadar da olmaz! 7

Gerçek hayatta da yaşanan gerçek bir durumun hikayeye yansıması aslında bu… Bazı sorunlu ailelerdeki baba-kız ilişkisine ayna tutan sahneleri 9. yeni bölümde izleyeceksiniz. Ela’nın serzenişi, günlük hayatta da izler taşıyan bir serzeniş aslında…

Dizi hayranlarına göre de Ela’nın bugüne kadar dizide söylediği en mantıklı söz aslında bu… Bahar, adalet için eşi Timur’a da gözünü kapatabilecek mi?

Hale’nin yaptığı planların suya düşmesini heyecanla bekleyen dizi hayranları, 9.yeni bölümde bu konuda bazı işaretler görecek. İsmail’in boşanma ile ilgili sözleri hikayede yeni bir dönemin başlayacağını da anlatıyor.

İşte Masumiyet dizisinin 21 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 9. bölüm framganı: