Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde Şahika öldü mü ölmedi mi, gerçek ortaya çıkıyor!

Yasak Elma dizisinde Şahika öldü mü ölmedi mi, gerçek ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Fox TV dizisi Yasak Elma 97. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Yakında dalya demeye hazırlanan yapımda heyecanlı anlar yaşanacak. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar,Gülenay Kalkan, Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin entrika dolu hikayesinde önemli gelişmeler yaşanacak.

Hasan Ali beyin Şahika’yı zehirleyerek öldürdüğü yönünde fragmanlarla verilen imaj izleyicileri şaşırtmıştı. Şahika karakterinin akıbeti de 97. bölümde ortaya çıkacak. Gerçi Eda Ece, Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılma durumunun olmadığını, sette çalışmalara devam ettiğini geçen gün söylemişti.

Şahika’nın ortadan kaybolması Ender’i şüphelendirir. Ender, Şahika’nın öldürüldüğünü düşünerek Hasan Ali’yi suçlar. Hasan Ali ise yaptıklarının gizli kalması için tüm gücünü kullanacaktır. Ender, herkese Hasan Ali’nin bir katil olduğunu ispat etmeye çalışır.

Ancak senaristlerin Şahika karakteri konusunda tam bir ters köşe yapması da bekleniyor. 8 Şubat Pazartesi yani bu akşam saat 20.00’da Şahika öldü mü yoksa ölmedi mi konusu ortaya çıkacak. İzleyiciler ise ters köşeye bir hayli şaşıracak.