Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde bir karakter adeta delirdi!

Hercai dizisinde bir karakter adeta delirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden Hercai’nin çekileri Mardin ilinin Midyat ilçesinde devam ediyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 58. bölümü dün akşam yayınlandı.

Dizinin önceki bölümünde Harun karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen ekibe veda etmişti. Uzun süredir dizide olan oyuncu, karakterin ölmesi ile birlikte Midyat’tan da ayrıldı. Ancak Harun’un ölümü Yaren için tam bir felaket oldu. İlay Erkök’ün başarıyla canlandırdığı Yaren karakterinin son bölümdeki halleri tüm izleyicileri üzdü.

Yaren aslında dizide pek de sevilmeyen bir karakterdi. Ancak Harun’un ölümünden sonra yaşadığı acı, bu gerçeği kabullenememesi ve acısını farklı yollarla dışa vurması dizi hayranlarını da bir hayli etkiliyor.

Yaren’in bu hallerine ne annesi ne da babası dayanamıyor… Durup dururken gülmeler, garip tavırlar, zamansız makyaj yapmalar gibi tavırlar sergileyen Yaren’in delirdiğini düşünen dizi hayranları İlay Erkök’ün oyunculuğuna da takdir edildi.

Hercai dizisinde bir karakter adeta delirdi! 4

“Ben acı çekmeyi bile bilmiyorum baba” diyerek, kendisine bir şey öğretmedikleri için anne va babasını suçlayan Yaren, aslında ekranda büyük de bir mesaj veriyordu.

Öğrendiği tek şeyin korkmak olduğunu ifade eden Yaren, toplumsal bir tavrı da sorgulamış oldu. Dizi hayranları sosyal medyada, “Yaren in delirdiği sahneler yerine, Harun ile mutlu olduğu sahneleri izleyebilirdik” diye yazdı.

Bir başka dizi hayranı ise, “Yaren sen bu hallere düşecek kız mıydın” diye seslendi. İşte o görüntüler: