Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Şahika’nın boşluğunun nasıl doldurulacağı ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinde Şahika’nın boşluğunun nasıl doldurulacağı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonu tamamlanmadan hemen önce Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin ayrılığı herkesi şok etmişti. Dizinin beşinci sezonda nasıl bir hikaye kurgusu ile izleyici karşısına çıkacağı çok önemli bir hale geldi. Çünkü, Şahika karakteri hikayenin en kritik isimlerinden birisiydi ve onun boşluğunu doldurmak o kadar da kolay olmayacak.

Dizinin en entrikacı karakteri Şahika olmuştu. Yeni dönemde ise entrika boşluğunu birkaç karakterin doldurması bekleniyor. Bu noktada Çağatay’ın ismi öne çıkıyor. Berk Oktay tarafından canlandıran Çağatay karakteri patlamada ölen babası Hasan Ali’den sonra çok değişecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çağatay karakteri Yıldız’ı aldatacak. İkilinin arasına giren ise Kumru olacak. Bilindiği üzere Kumru karakterini Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı kesinleşti.

Dizide Kumru’nun babası Doğan olarak izleyeceğimiz Murat Aygen de önemli bir rol oynayacak. Hem şirketin başına geçme çabasıyla dikkat çekecek olan Doğan hem de Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender ile mücadele içinde olacak.

Yasak Elma dizisinde Şahika'nın boşluğunun nasıl doldurulacağı ortaya çıktı! 38

Yasak Elma dizisinde Kumru’nun arkadaşı olarak Yasmin Erbil’in hikayedeki yeri de merakla bekleniyor. Yeni karakterler ile birlikte Şahika’nın yokluğunu unutturmaya çalışan senaristler, ayrıca Çağatay’ı öne çıkartarak diziye hareket katmaya çaba harcayacak.

Şahika karakterini geride bırakan Nesrin Cavadzade ise yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu müjdeyi bir açıklamasında söyledi ama hangi dizi olacağı bilgisini vermedi.

Şahika belki Yasak Elma’da olmayacak ama Nesrin Cavadzade yeni sezonda ekranda yoluna farklı bir rolle devam edecek. Oyuncunun sosyal medyada hala yankılanan Şahika defterinin kapanmasını istediği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.