Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ın İngilizce konuştuğu sahne, sosyal medyada olay oldu!

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ın İngilizce konuştuğu sahne, sosyal medyada olay oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, Pazartesi akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Med Yapım imzalı dizi, 5. sezonuyla da izleyicinin çok beğendiği bir yapım. Absürt komedi türündeki dizide olmayacak her şeyin olması, izleyiciyi her hafta hem şaşırtıyor hem de kahkahalara boğuyor.

Entrikanın bir an olsun azalmadığı dizinin en sevilen karakterlerinden birisi de Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender. Sosyal medyada izleyicilerin ‘kraliçe’ lakabıyla sürekli yorumlar yaptığı Ender’in sahneleri, en az Yıldız’ın sahneleri kadar merakla izleniyor.

Adeta karikatürize edilmiş bir karakter olarak Ender’in, ne yapacağı hiç kestirilemeye bir karakter olarak en büyük entrikaların altından çıkması, yüz ifadeleri, mimikleri ve konuşma şekli, izleyiciyi kahkahalara boğan ve aynı zamanda heyecanla izleten özellikleri…

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam'ın İngilizce konuştuğu sahne, sosyal medyada olay oldu! 37

Şevval Sam, bu rolü başarı ile oynarken, dizide Ender’in hareketlerine kendisinin bile çok güldüğünü zaman zaman yaptığı röportajlarda da anlatıyor. Şevval Sam’ın iyi İngilizce konuştuğunu bilenler biliyor. Şu sıralar pandemi nedeniyle olmasa da daha önce Eda Ece’nin de olduğu Londra seyahatleri de sosyal medya paylaşımlarından biliniyor.

Şevval Sam, Yasak Elma’nın bu hafta yayınlanan bölümündeki bir sahnede İngilizce konuştu. Tabii Ender’in üslubu ile konuştu ancak diziyi takip eden yabancı hayranları için bu sahne büyük bir sürpriz oldu. Aynı zamanda yerli hayranlarının da İngilizce aksanını çok beğendikleri Şevval Sam, bu sahne sonrasında övgülere boğuldu. Telefonda İngilizce randevu alan oyuncunun o sahnesini aşağıda izleyebilirsiniz…