Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinden televizyondaki magazin programlarına komik gönderme!

Yasak Elma dizisinden televizyondaki magazin programlarına komik gönderme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gerçek hayatta yaşanması beklenmeyen ama her şeyin de olabileceğini gösteren dizinin adı Yasak Elma… Gerçek hayatta bile bu olmaz denilen birçok şey dizide yaşanıyor. Ancak Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın bir sözünü de unutmamak lazım… Gerçek hayatta dizide yaşananlardan çok daha sert olaylar ve garip durumlar yaşanabiliyor…

Yasak Elma işte bu denklem üzerinden ilerliyor ve ilk 5 sezonda elde edilen başarının altında da bu hissiyat yatıyor. Dizinin altıncı sezon için hazırlıklarının başlatılması da izleyicinin bu hikayeden vazgeçmeyeceğinin anlaşılması üzerine gerçekleşti. Çünkü Yasak Elma artık bir diziden daha fazlası.

21 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak 132. bölümde Ender ile Çağatay arasındaki söz de aşkın yansımasını göreceksiniz. Bir magazin programına katılacak olan Ender, telefonla yayına bağlanan Çağatay ile olan aşkını anlatacak. Tabii ki hepsi kurmaca… Bu da birçok magazin programında yaşanan benzer durumların da kurmaca olabileceği mesajını veriyor.

Tabii ki dizi üzerinden yapılan bu ince mesaj, gerçeğin her zaman göründüğü gibi olmayacağı anlamına da geliyor.

Yasak Elma dizisinden televizyondaki magazin programlarına komik gönderme! 7

Bir de Yıldız’ın araç aynasına ve sileceğine verdiği zarar gerçek hayatta da örneklerini gördüğümüz intikam çılgınlığına vurgu yapıyor.

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 132. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Dizi hayranları da heyecanla yeni bölümü bekliyor.

Doğan, şimdiye kadar Yıldız’a en güzel şekilde davranan aşıklarından birisi olmuştu. Ancak bu sefer Yıldız’ın Çağatay’a olan duyguları, Doğan’ı çıldırtıyor ve eşini evden kovmasına neden oluyor.