Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sarp Akkaya beklenirken, Yiğit Kirazcı’nın vedası şoke etti!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sarp Akkaya beklenirken, Yiğit Kirazcı’nın vedası şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan ve Fox TV’nin yeni sezondaki iyi çıkış yapan dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey’de hikayede büyük değişimlere hazır olun… Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı diziden bir karakter ayrılıyor…

Yıldırım karakteri artık hikayenin ilerleyen döneminde olmayacak. Yiğit Kirazcı da böylelikle dizideki görevini tamamlamış olacak. Yiğit Kirazcı, geçtiğimiz hafta Onedio’nun programına katılmış ve bir izleyicinin sorusu üzerine Sergen karakterinin hikayeden ayrılmasını hiç istemediğini söylemişti.

Azra ile Yıldırım’ın arasına gören Sergen, eski koca olarak tüm sınırını Yıldırım’dan çıkartmak istemişti. Sarp Akkaya ile birlikte rol almanın çok keyifli olduğunu ve arkadaşının çok iyi performans sergilediğini söyleyen Yiğit Kirazcı, onun ayrılmasını istemediğini söylemişti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sarp Akkaya beklenirken, Yiğit Kirazcı'nın vedası şoke etti! 23

Yiğit Kirazcı’nın bu sözlerinden çok uzun zaman geçmedi ama şimdi kendisi diziye veda edecek isim oldu… Yıldırım’ın Azra’ya karşı yanlış yapması ve onun kalbinden de düştüğü ve artık hikayede yeri olmadığı netleşti.

Dizi izleyicileri ise karakterin bu şekilde hikayeden gitmesinden rahatsız oldu. “Bu hikayede harcanan Yıldırım olmamalıydı” diye mesaj yazan dizi hayranları, sosyal medyadan senaristlere tepki gösterdi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde zaman atlaması yaşanacak ve hikaye baştan aşağıya değişecek. Barış Kılıç da yeni bir karakter ile hikayeye dahil olacak ve Azra’nın hayatı da bu yeni karakter ile çok değişecek.

Ayrıca Gizem Soysaldı da yıllar sonra yeniden dizilere Evlilik Hakkında Her Şey’e 2 bölüm konuk olarak dönüş yapacak. Oyuncuyu Buket karakterinde 20. ve 21. bölümde izleyebilirsiniz.

İşte 22 Şubat Salı günü yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 20. bölüm fragmanı: