Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisine beklenen aşk adamı geldi!

Yasak Elma dizisine beklenen aşk adamı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 4.sezonu devam eden Yasak Elma dizisini uzatmak adına senaristlerin yapmayacakları bir şey yok… Dizinin hikayesinde son dönemde yaşanan müthiş değişimlerin ardından yeniden ilginin artması adına eski bir karakterin yeniden hikayeye geleceği ortaya çıkmıştı.

Bu karakterin de Kaya olduğu ortaya çıktı. Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya karakteri aylar sonra yeniden Yasak Elma dizisinde görünüyor… 12 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 106.yeni bölümde Kaya yeniden Ender’in karşısına çıkacak. Kaya’nın gelişi ile birlikte hikayede nelerin değişeceği de merak ediliyor.

Şirketin başına geçmek için büyük planlar yapan Ender, Kaya’yı karşısında görünce büyük şok yaşıyor… Kaya ve Ender arasında neler yaşanacağı şimdiden hayranları heyecanlandıran bir detay oldu.

Hasan Ali Beyin, Şahika’yı aldattığı ile ilgili suçlamaların yanı sıra, yeni bir evlilik hikayesi daha var… Şahika’dan boşanma meselesi ve Hasan Ali’nin bu sefer de Ender ile evlenmesi durumu ortaya çıkacak gibi gözüküyor.

“Ender Kuyucuoğlu şirketin başına geçmeliyim” diyen Ender, Kaya’nın gelişi ile birlikte planlarını bakalım değiştirecek mi?

Acaba Kaya’yı çağıran kişi Şahika olabilir mi? Sırf Ender evlenmesin diye böyle bir adım atılmış olabilir.

Kaya karakterinin gelmesine dizinin hayranları da olumlu yorumlarla destek verdi. Ender’in Kaya’ya olan aşkının yeniden ortaya çıkacağı bölümler de izleyicileri bekliyor olacak.