Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi için bomba gibi bir kadro kuruldu!

atv’nin yeni dizisi için bomba gibi bir kadro kuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle yakında buluşması beklenen dizinin ismi Okul Yolunda… Yakın bir zaman içinde sete çıkması beklenen proje bir dram yapımı olacak.

Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışları nedeniyle dizinin çekimlerinin başlama tarihinin de planlanan tarihlerden biraz daha geç başlayacağı ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde dizi ekibinin sete çıkması bekleniyor.

Okul Yolunda projesi için çok etkili bir oyuncu kadrosu ile anlaşma yapıldı. Okul Yolunda dizisine yeni oyuncular bu isimlerden bazıları son dönemde ortaya çıkmış ve iyi bir projenin gelmekte olduğu da anlaşılmıştı. Özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Yunus Emre Yıldırımer ile Kuzey Yıldızı dizisinin Feride’si olarak beğeni toplayan Gizem Güneş’in partner olması izleyicileri bir hayli meraklandırdı.

Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü’nün rol aldığı diziye yeni isimlerin de katıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre kadro Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül’ün de katılması ile tamamlandı.

Kadına şiddet konusunun ön plana çıkartılacağı dizi toplumun kanayan bir yarasına odaklanacak. Ayrıca çocuk gelin sorununa da değinilmesi bekleniyor. Farkındalık yaratmak amacıyla yola çıkan dizinin hikayesi bir hayli dram yüklü olacak.

İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilecek olan çekimlerde usta yönetmen Sadullah Celen yeteneklerini sergileyecek. Filiz Alpgezmen’in hikayesini yazdığı dizinin etkili oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile önümüzdeki aylarda çok konuşulması bekleniyor.