Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine gelen 4 sürpriz oyuncunun kimleri oynayacağı belli oldu!

Yasak Elma dizisine gelen 4 sürpriz oyuncunun kimleri oynayacağı belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin hikayesi adeta makas değiştiriyor! Dizideki beş karakter veda ederken, dört yeni isim de katılıyor. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bu gelişmelerin ardından izleyiciyi şaşkına uğratan bilgiler ortaya çıkmıştı. Dizinin kilit karakteri olan ve Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakteri ile birlikte 4 kişinin daha veda edeceği herkesi şaşkına çevirmişti.

16 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 85. bölümde, Ender-Yıldız ve Şahika ile tartışırken Halit’in merdivenlerden yuvarlandığı sahne tanıtımda ortaya çıktı. Herkes, Halit’in nasıl öleceğini merak ediyordu. Ancak şimdi bir başka merak oluştu, diğer dört karakter Yiğit, Lila, Kerim ve Kaya diziden nasıl çıkacak?

Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Doğaç Yıldız ve Buçe Buse Kahraman diziye veda ediyor. Nasıl gideceklerini hep birlikte izleyeceğiz ama şimdi de 4 yeni oyuncunun diziye geleceği haberi merakları arttırdı.

Yasak Elma dizisine gelen 4 sürpriz oyuncunun kimleri oynayacağı belli oldu! 11

Usta oyuncular Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ile birlikte Savaşçı dizisinden ayrılan Berk Oktay’ın da diziye katıldığı öğrenilmişti. Son olarak Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide, Bahtiyar Memili’nin de diziye katıldığı öğrenildi.

Yasak Elma dizisine gelen 4 sürpriz oyuncunun kimleri oynayacağı belli oldu! 12

Çukur dizisindeki Necip Memili’nin kardeşi olan Bahtiyar Memili, Yasak Elma’ya son katılan isim oldu. Bu arada diziye yeni gelen bu isimlerin oynayacağı roller de ortaya çıktı.

Erdal Özyağcılar, Hasan Ali isimli bir adamı oynayacak. Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakteri gibi yine ortalığı karıştıracak bir isim. Dizinin ‘kötü adam’ karakteri olmaya geliyor. Berk Oktay ise Hasan Ali’nin oğlu Çağatay’ı oynayacak.

Yasak Elma dizisine gelen 4 sürpriz oyuncunun kimleri oynayacağı belli oldu! 13

Mert Altınışık ve Bahtiyar Memili ise Hasan Ali’nin adamlarını oynuyor. Memili, Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali’nin sağ kolu Sedai rolünde.

Yasak Elma dizisine gelen 4 sürpriz oyuncunun kimleri oynayacağı belli oldu! 14

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ise Berk Oktay’ın oynayacağı Çağatay’ın annesi yani Hasan Ali’nin eşini oynuyor…

Yasak Elma dizisine gelen 4 sürpriz oyuncunun kimleri oynayacağı belli oldu! 15