Ana sayfa Sosyal Medya Türk dizilerinin başarısının ödüllendirildiği gecede Barış Kılıç sempati topladı!

Türk dizilerinin başarısının ödüllendirildiği gecede Barış Kılıç sempati topladı!

tarafından ker_def

Türk Dizilerinin Latin Amerika’ya satışının 10. Yılı sebebi ile Miami’de özel olarak düzenlenen Türk Drama Gecesi’ne katılan başarılı oyuncu Barış Kılıç ‘Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Kızılcık Şerbeti isimli dizide Ömer karakteri ile yer almakta olan ünlü oyuncu, çok başarılı bir kariyer süreci geçiriyor. Oyuncunun rol aldığı projeler uzun süredir yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgi görüyor.

Miami Temple House’da düzenlenen gecede, ödülü Latin Amerikalı yapımcılardan alan ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

“Ödül aldığım için çok teşekkür ederim. Benim için çok kıymetli. Amerika’da eğitim aldığım sırada Latin Amerikalı çok arkadaşım vardı. Yıllar içinde kontağımız kesilmişti. Türk dizilerinin Latin Amerika’da yayınlanması ile beni tekrar buldular. Bu beni çok mutlu etti. Böyle güzel projeler içinde bulunduğum için gururluyum. Çok teşekkürler.”

Türk dizilerinin başarısının ödüllendirildiği gecede Barış Kılıç sempati topladı! 7

Ödül törenine eşi Ayşegül Kılıç ile birlikte katılan ünlü oyuncu, sempatikliği ile de katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Barış Kılıç, dünyanın dört bir yanından geceye katılan uluslararası yayın kuruluşlarına röportajlar verdi. Bu sıralar Kızılcık Şerbeti’nde Ömer karakterini canlandıran Kılıç, etrafını saran hayranlarıyla da hatıra fotoğrafları çektirdi.