Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine geri dönen Barış Kılıç’ın izleyiciye bir mesajı var! Ortalık biraz karışacak!

Yasak Elma dizisine geri dönen Barış Kılıç’ın izleyiciye bir mesajı var! Ortalık biraz karışacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamı 106. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde o kadar çok şaşırtıcı olay oluyor ki Kaya’nın geri dönüşü şaşırtmaktan çok, istenen, beklenen, uzun süredir mesajlarla desteklenen bir durumdu. Barış Kılıç’ın hayat verdiği Kaya, 85. bölümde anlamsız bir şekilde, Ender’e bir mektup bırakıp gitmişti.

Diziden aynı bölümde pek çok isim ayrıldı. Talat Bulut’un hayat verdiği Haluk da bunlara dahil. Ancak arkasından adeta ağıt yakılan, eleştiri alan, gidişiyle üzen iki karakter vardı; Kerim ve Kaya…

Kerim geri döner mi bilinmez ama Kaya geldi! Ender ile aşkları yarım kalan Kaya’nın gelişi izleyici nezdinde de büyük bir sevinçle karşılandı.

Kaya, ilk kez bu hafta yayınlanan yeni bölümde göründü. Barış Kılıç da dizinin yayınından kısa bir süre önce, Yasak Elma izleyenleri için kısa bir video ile ‘merhaba’ dedi.

Yasak Elma dizisine geri dönen Barış Kılıç'ın izleyiciye bir mesajı var! Ortalık biraz karışacak! 7

Kılıç, izleyici kadar kendisinin de çok özlediğini belirterek kısa bir mesaj verdi. Oyuncu, artık diziye döndüğünü söylerken son cümlesinde ise izleyenleri heyecanlandıracak bir cümle sarfetti!

“Sanırım ortalık biraz karışacak” diyen Barış Kılıç’ın mesajına bakılırsa, Ender’in Hasan Ali ile planları sonrasında Kaya’nın gelişi, ortalığı baya baya karıştıracak!

Eski aşk alevlenir mi izleyip göreceğiz ama Kaya’nın dönüşü izleyiciyi çok sevindirdi. Darısı, Yıldız ile aşkları yarım kalan Kerim’in başına diyor şimdi izleyiciler…

İşte Barış Kılıç’ın o mesajı: