Ana sayfa Sosyal Medya Kendisi de koronavirüse yakalanan Melis Sezen’den, babasını oynayan Burak Sergen’e mesaj

Kendisi de koronavirüse yakalanan Melis Sezen’den, babasını oynayan Burak Sergen’e mesaj

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Koronavirüs salgını büyümeye devam ederken, her geçen gün setlerden de virüse yakalanan oyuncular ve teknik ekip çalışanlarıyla ilgili haberler gelmekte. Son dönemde daha da sıklaşan bir şekilde pek çok ünlü ismin de korona olduğu haberleri duyuluyor. Sadakatsiz dizisinin setinden de 3 oyuncunun pozitif olduğu öğrenilmişti.

Kanal D’nin sevilen dizisinde önce usta oyuncu Burak Sergen’in virüse yakalandığı öğrenilmiş ve oyuncunun durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı duyulmuştu.

Daha sonra dizinin başrollerinden Melis Sezen ve genç oyuncularından olan bir diğer isim Alp Akar’ın da testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

İki oyuncu da şu sıralar evlerinde ve hastalığı daha hafif bir şekilde atlatıyorlar. Tedavileri süren ve karantinada olan iki oyuncu ile birlikte 3 kişinin virüse yakalanmasıyla sete de ara verildi.

Bu arada dizinin yapımcısı Med Yapım tarafından twitter’dan Burak Sergen için kısa bir mesaj yayınlandı.

Kendisi de koronavirüse yakalanan Melis Sezen'den, babasını oynayan Burak Sergen'e mesaj 8

Bu mesajı kendi instagram sayfasında paylaşan Melis Sezen, dizide babası Haluk’u oynayan Burak Sergen için “Hemen şifa olsun” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Kendisi de koronavirüse yakalanan Melis Sezen'den, babasını oynayan Burak Sergen'e mesaj 9