Ana sayfa Sosyal Medya Barış Kılıç, Kızılcık Şerbeti dizisinde hikayenin en güçlü ismi haline geliyor!

Barış Kılıç, Kızılcık Şerbeti dizisinde hikayenin en güçlü ismi haline geliyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizi projesi milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor.

Dizinin başrollerinde yer alan Barış Kılıç’ın artık yeni bölümlerde daha fazla öne çıktığına şahitlik edeceksiniz. Ömer karakterini canlandıran oyuncu, aynı zamanda ikizi Bekir olarak da izleyicileri fazlasıyla etkileyecek.

Sette yeni karakter nedeniyle daha da yoğun bir çalışma planlamasının içinde yer alacak olan oyuncu, hikayede de öne çıkmaya devam ediyor. Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizi projesinde en dikkat çeken ve projenin belkemiği haline gelen ismin Barış Kılıç olduğunu da söyleyebiliriz.

Ömer karakterinin ardından Bekir olarak da izleyicilere farklı duygular yaşatmaya çalışmak Barış Kılıç gibi tecrübeli bir ismin altından kalkabileceği bir durum.

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 41. yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Nilay’ın Abdullah’ın telefonundan Alev’e aşk mesajı atarak izleyicileri şoke ettiği tanıtımda Ömer’in ikizi Bekir’in, “Bu saatten sonra ortaya çıkıp ben yaşıyorum demek herkese zarar vermek olur” sözleri dikkat çekiyor.

Dilruba’nın Ünallar’ın evine misafirliğe gelmesi ile neler yaşanacağı ise heyecanla bekleniyor. Fatih’i bir otel odasında basan Doğa onun sevgilisini beklediğini iddia ederken, Fatih’in de bunu kabul etmesi akıllarda soru işareti yaratıyor.

Çalan kapıyı açan Doğa gördüğü kişi karşısında şaşırırken, “Fatih’in sevgilisi mi var?” sorusunun yanıtı merak konusu oluyor.