Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine Nilperi Şahinkaya geldi, yeni olaylar izleyicinin aklını başından aldı!

Yasak Elma dizisine Nilperi Şahinkaya geldi, yeni olaylar izleyicinin aklını başından aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, 18 Ocak akşamı öyle farklı olaylara sahne olacak ki, dizinin hayranları şaşkınlık üstüne şaşkınlık yaşayacak. Olay içinde olay var, desek yanlış olmaz, Yasak Elma’ya yeni bir karakter daha geliyor. Nilperi Şahinkaya’nın canlandıracağı Cansu, kimin başına bela olacak henüz net değil.

Yasak Elma dizisinin 94.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Öyle detaylar var ki, izleyicilerin aklı şimdiden karıştı. Cansu, kimin tarafında ve kimin için çalışıyor? İşte bu çok kilit bir soru. Ender ve Şahika, Cansu’yu kendi amaçları için buldu ve Hasan Ali beyin evine yerleştirdi.

Şahika, “Bizim asıl hedefimiz Hasan Ali’yi alt edip, şirkete geri dönmek” diyor… İşte bu konuda da Cansu’ya güveniyor. Ancak Ender ve Şahika’nın planları pek de tutmayacak gibi duruyor. Hem Yıldız hem de Hasan Ali beyin Şahika – Ender ikilisini fena şaşırtacaklarına dair izleyicide güçlü bir izlenim var.

Yasak Elma’nın 94. bölüm 2. fragmanında Cansu ile Yıldız’ın ilk karşılaşmasında neler olacağı da merakla bekleniyor. Yıldız, “Kötülere karşı savaşacağız hem de çok eğleneceğiz” diyerek yeni bölümün şifresini veriyor…

HasanAli Bey ise kendisine kumpas kurulduğunu fark edip de herkesi oyuna mı getirecek? İşte bu soru da soruluyor. Kısacası yeni bölümün izleyicileri fazlasıyla şaşırtacağı ve şaşkınlığa uğratacağı kesin.

Yasak Elma hayranları senaryonun nasıl ilerleyeceği konusunda da kafalarının çok karıştığını belirten yorumlarla sosyal medyada mesajlar paylaşıyor. Gerçekten de Yasak Elma yine yaptı yapacağını ve izleyicileri kendisine bağlamanın yolunu yine buldu.

İşte 18 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 94. bölümden 2. fragman: