Ana sayfa Dizi Haberleri Yeter artık, Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in bu halinden sıkıldık!

Yeter artık, Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in bu halinden sıkıldık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 28. yeni bölümü 20 Ocak’ta yayında olacak. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı ama izleyicileri pek de memnun edemedi.

Bir yanda Barış ile Zeynep arasında başlayan aşkın ateşli kıvılcımları devam ederken, diğer yanda Mehdi hastanede ölüm kalım mücadelesi veriyor. Mehdi’nin yaşadığı bu durumun nedeni olarak ise hep Zeynep suçlu pozisyonunda.

Kibrit’in daha önce ‘Anne’ diye seslendiği Zeynep’e bir önceki bölümde ismi ile hitap etmesi zaten sinirleri bozmuştu. Yeni bölümde ise Kibrit’in “Senin yüzünden” sözü sinirleri daha da bozacak gibi duruyor. Mehdi’nin yaşadığı bu durum yetmezmiş gibi, kiralarını bile ödeyemeyen aile evden atılıyor. Öylece sokağa düşen Cemile, onca ağır laf ettikten sonra Zeynep’in eline de evine de muhtaç duruma düşüyor.

Yeter artık, Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'in bu halinden sıkıldık! 8

Dizinin hayranları ise sosyal medyada ağız birliği etmişçesine aynı şeyi söylüyor. “Zeynep’in evi yol geçen hanı mı? Bunlar neden hep Zeynep’in başına dert olarak kalıyor?”

Doğduğun Ev Kaderindir’de “Herkes bir şekilde benden alacaklı” diyen Zeynep’in düştüğü durum izleyicilerin hiç de hoşuna gitmedi. Yeni bölüm fragmanına da birçok kişi tarafından tepki gösterildi. Bakalım bölüm yayınlanınca başka neler olacak?

Demet Özdemir, yeni bölüm fragmanında bile farklı duyguları yansıtan görüntülerle oyunculuk performansında ne kadar iyi noktalara gittiğini de anlatıyor. Oyuncu, karakterin duygularını izleyiciye geçirme konusunda bu dizide her hafta çok daha iyi performanslar ortaya koyuyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 20 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 28. bölüm fragmanı: