Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde bundan sonra yaşanacaklar, dizinin akıbetini belirleyecek!

Sefirin Kızı dizisinde bundan sonra yaşanacaklar, dizinin akıbetini belirleyecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi, yeni sezonda ilginç gelişmelerle izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Akın’ın ölmesinin ardından ortaya çıkan Sahra da öldü. Deniz Işın’ın hayat verdiği karakterin gitmesini izleyici istemese de Sahra’ya veda ettik. Yeni katılan isimler arasında yer alan Feride Hala da diziye veda edecek. Zerrin Sümer, Savaşçı dizisine geri dönüyor.

Dizide aşk üçgeni izleyici artık sıkmaya başladı. Gediz bir adım geri atmışken Nare’nin babasının kurduğu tuzak sonucunda evlenmek zorunda kaldılar. Sancar’ı kurtarmak için başka yolu olmadığını düşünen Nare, Gediz ile istemediği bir evlilik yaptı.

Hapisten çıkan Sancar, yeni bölümde Gediz’e hesap soruyor. Ancak Nare ortalarda yok! Yeni bölümlerde yaşanacakları kestirmek zor ama Sefirin Kızı dizisi ivme kaybediyor! Hikayesinde yenilikler yapılmazsa ve aşk üçgeni içinde kalırsa, bu kısır döngü, diziye ilgiyi de bitirecek!

Bu arada dizinin karşısına gelen atv’nin yeni dizisi Maraşlı’ya da geçtiğimiz hafta ilgi büyüktü. Aynı akşam ekranda yer alan Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur ve Yasak Elma dizilerinin müdavimlerinden alamasa da Sefirin Kızı dizisinden izleyici çekeceği aşikar!

Dolayısıyla Sefirin Kızı dizisi için daha zor bir dönem başladı! Üstelik, Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden ayrılma kararı da bir süre önce ortaya çıkmıştı. Kısa süre içinde değilse bile sezon sonuna doğru gidişi netleşti!

Sefirin Kızı dizisinin ciddi bir yapılanmaya gitmesi ve izleyicinin ilgisini arttıracak yeni gelişmeler sağlaması gerekiyor! Zira konulardan sıkılan izleyici, kaçmak için gün sayıyor! Reytingler de bunun en güzel göstergesi…

Yeni bölüm tanıtımında ise yeni gelişmeler izleyiciyi bekliyor… Sancar, Nare ve Gediz’in evlenmesi sonrasında büyük şok yaşarken, tüm aile de olan biteni öğrenince ne düşüneceğini bilemez vaziyette kalakalıyor. Sancar, Gediz’e ağır sözler ederken, Gediz ise Nare için büyük bir endişe içinde!

Nare’nin ortalıkta olmadığı fragmanda Gediz’in “Nare canına kıyacak” sözleri ise dikkat çekiyor. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünde Neslihan Atagül’ün yer alıp almayacağı ise henüz net değil!

Sefirin Kızı dizisinde bundan sonra yaşanacaklar, dizinin akıbetini belirleyecek! 7

Zira oyuncunun bir kaç gün önce geçirgen bağırsak sendromu isimli bir rahatsızlığa yakalandığı ve 10 gün rapor alarak İstanbul’a evinde dinlenmeye döndüğü gündeme gelmişti. Çekimlerin durdurulmadığı ve senaryonun değiştirilerek Nare’nin bir hikaye ile uzaklaştırılacağı öğrenilmişti.

Neslihan Atagül’ün senaryo değişikliğiyle Nare karakteri bir süre dizide yer alamayacak. Yayınlanan fragmanda Nare’nin olmaması da yeni bölümde Neslihan Atagül sahnelerinin olmayacağını düşündürüyor. Eğer dizi stoklu gidiyorsa Nare, 36. bölümde yer alsa da bir sonraki bölümde olmama ihtimali var.

İşte Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı: