Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine öyle bir isim geliyor ki ortalığı kesin dağıtır!

Yasak Elma dizisine öyle bir isim geliyor ki ortalığı kesin dağıtır!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni sezonunda gidenlerin yanı sıra gelenler de diziyle ilgili pek çok sürpriz yaşatıyor. Geçtiğimiz haftalarda dizinin kilit karakterlerinden Halit Argun’un ölmesiyle Talat Bulut diziden ayrılmış, sonrasında da 4 oyuncu daha diziye veda etmişti. Bir anda Halit, Lila, Kerim, Yiğit ve Kaya karakterleri diziden çıktı.

Gelişmeler hız kesmedi ve diziye üç yeni baskın karakter daha eklendi. Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu ile oğlu Çağatay Kuyucu’yu oynayan Berk Oktay, ayrıca Çağatay’ın annesi rolünde de Gülenay Kalkan Ünlüoğlu Feride rolüyle diziye katıldı.

Yıldız ve Çağatay’ın sürpriz evliliği ile herkesi şaşırtan dizideki son adım ise Halit’in ölümü nedeniyle Ender, Yıldız ve Şahika’nın tutuklanması oldu. Artık izleyenlerin pek çok gelişmeye şaşırmadığı bir dizi Yasak Elma ama yine de şaşırtacak bir şeyler bulunuyor!

Yasak Elma dizisine öyle bir isim geliyor ki ortalığı kesin dağıtır! 7

Son olarak diziye bir başka kadın oyuncunun dahil olacağı ortaya çıkmıştı. Bu ismin yeni bölümlerde biraz dengeleri şaşırtacak bir isimi olması tahmin ediliyordu.

Yasak Elma’ya gelecek olan bu kadın oyuncunun kim olduğu da öğrenildi! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından bu ismin Nilperi Şahinkaya olduğu bilgisini verdi.

Şahinkaya, son olarak Kanal D’nin 9 bölümde final yapan Yeni Hayat dizisinde rol almıştı. Ayrıca şu sıralar Kerem Bürsin ile birlikte oynadığı ve BluTV’de yayınlanan mini dizi Aynen Aynen’de de oynamakta.

Fox TV’nin entrikası bol dizisinde Nilperi Şahinkaya, Cansu isimli bir kadını oynayacak. Şahika ve Ender’in pavyonda bulup getireceği bu kişi, Yasak Elma’nın da ortasına bomba gibi düşecek!