Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İstanbullu Gelin’in Dilara’sı Neslihan Arslan, Fox TV’nin Yaşı 19 dizisine katıldı

İstanbullu Gelin’in Dilara’sı Neslihan Arslan, Fox TV’nin Yaşı 19 dizisine katıldı

tarafından ker_def

Şubat ayında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Yaşı 19 isimli dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. En son dizide yer aldığı ortaya çıkan isim Asena Tuğal olmuştu. Başarılı oyuncu, Afili Aşk isimli dizideki Hülya karakterinden sonra 2021 yılında da Yaşı 19 Banu karakterine hayat verecek.

9 Ocak Cumartesi günü çekimlere başlanacak olan diziye katılan yeni oyuncu ise İstanbullu Gelin dizisinden tanıdığınız Neslihan Arslan oldu… Gold Film’in güçlü kadrosuyla dikkat çeken ve büyük merakla beklenen dizisi ‘Yaşı 19’da güçlü bir kadro buluştu.

En son İstanbullu Gelin dizisinde Dilara karakteriyle yıldızını parlatan Neslihan Arslan, yakında çekimleri başlayacak olan dizinin setine çıkmak için heyecanla bekliyor.

İstanbullu Gelin'in Dilara'sı Neslihan Arslan, Fox TV'nin Yaşı 19 dizisine katıldı 7

Yeni karakterini sevenleriyle tanıştırmak için sabırsızlanan Arslan, evde rolü için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide, güzel oyuncu karakteriyle yine kilit rollerden birini canlandıracak.

Dizide yer alan ve dikkat çeken diğer oyuncular ise şöyle: Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü,İlayda Alişan, Asena Tuğal, Deniz Işın .