Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’in Yıldırım’ı Yiğit Kirazcı’dan büyük itiraf!

Evlilik Hakkında Her Şey’in Yıldırım’ı Yiğit Kirazcı’dan büyük itiraf!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, beğeni ile izleniyor. Dizinin heyecanlı hikayesi ile birlikte başarılı oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. Sumru Yavrucuk gibi usta bir ismin yanı sıra başrollerde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece Yazkan yer almakta.

Dizide Yiğit Kirazcı Yıldırım karakterine hayat vermekte. Azra karakterini oynayan Gökçe Eyüboğlu ile izleyicinin partner olarak daha çok yakıştırmasına karşılık Sarp Akkaya’nın oynağı Sergen karakteriyle evli olması izleyicinin canını sıkan bir durum!

Azra’yı Yıldırım’a yakıştıran izleyici, Sergen karakterinin tavırlarını beğenmese de Sarp Akkaya’nın oyunculuğu ile bu karakterin diziden gitmesini de hiç istemiyor. Yiğit Kirazcı ise Yıldırım olarak çok seviliyor ve Azra ile yakınlaşması da heyecan yaşatıyor.

Yiğit Kirazcı, özel hayatında ise Yargı dizisinde Ceylin’i oynayan Pınar Deniz ile birlikte. Mutlu çift, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve karantina sürecini de birlikte geçirmişlerdi.

Hastalığı atlatıp çalışmaya başlayan Yiğit Kirazcı, kısa bir süre önce de Onedio’nun Youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde karşı karşıya kaldığı Sergen’e hayat veren meslektaşı Sarp Akkaya ile ilgili “Dizide Sergen’den ne zaman kurtuluyorsunuz?” sorusuna “İnşallah Sergen’den hiç kurtulmayız. Sarp müthiş bir oyuncu ve onunla oynamaktan çok keyif alıyorum. İnşallah hep hayatımızda kalır.” yanıtıyla da dikkat çekti.

Evlilik Hakkında Her Şey'in Yıldırım'ı Yiğit Kirazcı'dan büyük itiraf! 30

Bu arada kendisi ile ilgili bazı itiraflarda da bulunan oyuncunun, mesleğini seçmeden önce yaşadığı ikilemi de dikkat çekti. Reklamcılık okuyan Yiğit Kirazcı, üniversitede de modellik yapan bir isim. Bir dönem kamera karşısında konuşamadığını farkedince oyunculuk eğitimi aldığını ve bu şekilde sektöre girdiğini anlattı oyuncu.

Aslında oyuncu olmayı daha önce hiç düşünmediğini de itiraf eden Yiğit Kirazcı, şimdi ise bu durumdan çok memnun olduğunu “İyi ki olmuşum” sözleriyle dile getirdi

Bu arada dizide bir avukata hayat veren Yiğit Kirazcı, gerçek hayatta bu işin zorluğuna dikkat çekerek “Avukat olmak bana eğlenceli bir şeymiş gibi gelmedi. Bilmeniz gereken ve okumanız gereken çok şey var. Karakteri oynamak ve onu hayata geçirmeye çalışmak gerçekten çok iyi hissettirdi” açıklamasını yaptı.