Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma dizisinin Asuman’ı Melisa Doğu’dan bir itiraf geldi!

Yasak Elma dizisinin Asuman’ı Melisa Doğu’dan bir itiraf geldi!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde Asuman karakterine hayat vermekte olan Melisa Doğu, canlandırdığı karakter ile benzer yönlerinin olduğunu söyledi. Türkiye’de podyuma çıkan en genç model olmakla övünen Melisa Doğu, Yasemin Şefik ile Mevzu Aşk Youtube programının konuğu oldu.

Başarılı oyuncu konservatuara girmeden önce fotomodellik, modellik yaptığını açıkladı. Oyuncu, “O zamanlar Türkiye’nin podyuma çıkmış en genç mankeni idim. Podyumda olmak benim için sahnede olma duygusuydu. O dönem modellikten oyunculuğa geçiş modaydı, ben de denemek istedim” diye konuştu.

Modellik kariyerini konservatuar sınavını kazanınca bırakan Melisa Doğu, sonrasında kendisini oyunculuğa verdi. Doğu, “Konservatuar sınavını kazanınca da bıraktım. Aslında biraz basamak olarak kullandım diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Oyuncu bu sözleri ile aslında modelliği oyunculuğa geçmek için basamak olarak kullandığını itiraf etmiş oldu.

Yasak Elma dizisinin Asuman'ı Melisa Doğu'dan bir itiraf geldi! 7

Konuk oyuncu olarak girdiği Yasak Elma dizisinde beşinci sezonuna başlayan güzel oyuncu oynadığı karakterle benzer noktalarının olduğunu, senaryoyu ilk okuduğunda tek bir cümleden Asuman karakteri ile tanıştığını belirtti.