Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin popülerliği giderek düşüyor mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Yasak Elma dizisinin popülerliği giderek düşüyor mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, tam 6 sezondur ekranda. Her diziye nasip olmayacak bir ilgiyle ve heyecanla izlenmeye de devam ediliyor! Med Yapım imzalı dizinin bu sezon son kez ekrana geldiği de sezon başında söylemişti.

Başrollerinde pek çok ismin yer aldığı ve daha sonra ayrıldığı bir dizi olarak 6 sezondur yayınlanan dizi, ‘kimler geldi, kimler geçti’ dedirtmekte! Ancak dizinin başrolünde ilk bölümden beri yer alan iki oyuncu Eda Ece ve Şevval Sam, dizinin adeta demirbaşları oldular.

Yıldız ve Ender karakterleri ile ekrana gelen iki oyuncunun başarılı performansları, diziyi izleyenleri çok eğlendirirken, aynı zamanda sosyal medyada da özellikle bu iki karakterin pek çok sahnesi her bölümle birlikte pek çok kişi tarafından paylaşılıyor, yorumlanıyor! Yıldız’ın öyle replikleri oluyor ki kimi bölümlerde, adeta fenomen niteliğinde bir karakter olarak anılıyor!

Yasak Elma dizisinin popülerliği giderek düşüyor mu? Şaşırtıcı sonuçlar! 9

Youtube üzerinden kimi sahneleri binlerce kez izlenen Yasak Elma dizisi, izleyicilerin sosyal medyada da gündemden düşürmedikleri bir yapım. Ancak son dönemde sosyal medyadaki etkinliğinin giderek düşmeye başladığı da verilere yansıyor!

19 Aralık Pazartesi akşamı 159. bölümü ile ekranlara gelen dizinin, günn sosyal medya reytinglerine bakıldığında, rakipleri arasında en sonda bitirdiği görülüyor!

Yasak Elma dizisinin popülerliği giderek düşüyor mu? Şaşırtıcı sonuçlar! 10

Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlerde bu hafta Pazartesi akşamı Alparslan Büyük Selçuklu sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu. 19 Aralık akşamı yayınlanan diğer diziler arasında Yasak Elma ise sonuncu sırada! Üstelik gün boyunca sadece 3 bin 800 paylaşıma konu olmuş! Henüz yeni başlayan ve bu  hafta 2. bölümü yayınlanan Show TV’nin Sipahi dizisi sosyal medyada daha popüler durumda tabloya göre! Yine atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı da nispeten Yasak Elma dizisinden daha çok konuşuldu!

Yasak Elma dizisinin popülerliği giderek düşüyor mu? Şaşırtıcı sonuçlar! 11

Her bölümde izleyenleri şaşırtan, kimi zaman şoke eden, ‘bu kadar da olmaz’ dedirten Yasak Elma dizisi, giderek heyecanını yitiriyor mu dedirtmekte bu sonuçlar! Ancak tabii kimi haftalar popülerlikte benzer düşüşler yaşansa da Yasak Elma, renkli, şaşalı, şaşırtıcı ve tahminleri zorlayan gelişmeleri ile absürd komedinin çok başarılı bir örneği olarak ilgiyle izlenmekte.

Dizinin takipçileri, sosyal medyada Yasak Elma’ya destek vermekteler her zaman. Önceki dönemlere göre bu hafta popülerlik konusunda rakiplerinin gerisinde kalsa da reytinglerde her 3 kategoride de 3. sırada yer alarak dikkatleri çekiyor Yasak Elma dizisi…