Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada haftanın en popüler kadın oyuncusu yine Sıla Türkoğlu! İlk 10’a giren isimler arasında bakın kimler var?

Sosyal medyada haftanın en popüler kadın oyuncusu yine Sıla Türkoğlu! İlk 10’a giren isimler arasında bakın kimler var?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizileriyle her hafta ekrana gelen oyuncular arasında sosyal medyada bir başka mücadele yaşanıyor! İzleyicilerin yaptıkları paylaşım ve yorumlara konu olan oyuncular, gelen ileti sayılarına göre haftanın en popüler isimleri arasına giriyorlar!

Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlerde 13-19 Aralık haftasında kadın oyuncular arasında zirve yine Sıla Türkoğlu’nun oldu! Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteri ile başarılı bir performans sergileyen Sıla Türkoğlu, haftanın en çok konuşulan kadın oyuncusu olmayı başardı!

Aslında tablonun ilk sırası aylar boyunca Su Burcu Yazgı Coşkun’un olmuştu! Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veren Coşkun, son dönemde öne çıkan genç kuşak oyuncular arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyayı etkin kullanan gençlerin büyük ilgi gösterdikleri Su Burcu Yazgı Coşkun, Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisinin başlamasının ardından zirveyi alması ile 2. sıraya geriledi.

Sosyal medyada haftanın en popüler kadın oyuncusu yine Sıla Türkoğlu! İlk 10'a giren isimler arasında bakın kimler var? 9

Bu iki başarılı genç kuşak oyuncuyu yine genç bir isim Özge Yağız takip ediyor. Yağız da Show TV’nin final yapmaya hazırlanan Baba dizisindeki rolüyle beğenilerek izlenmekte. Özge Yağız da Sıla Türkoğlu gibi Kanal 7’de yayınlanan günlük dizilerle tanınmıştı. İki oyuncu da dizilerinin dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanmasının ardından ünlendiler. Hem yerli hem de yabancı hayranları, oyunculara sosyal medyadan destek vermeye devam ediyorlar.

Sosyal medyada haftanın en popüler kadın oyuncusu yine Sıla Türkoğlu! İlk 10'a giren isimler arasında bakın kimler var? 10

Tablonun 4. sırasında ise bu hafta 4. bölümü ekranlara gelen Star TV’nin Çöp Adam dizisinde rol alan Elçin Sangu var. Oyuncu, bir süredir uzak kaldığı televizyon ekranlarına yeniden döndü! Hayranları kendisini sosyal medyada destekleyerek, popüler kadın oyuncular listesinde de üst sıralarda yer almasını sağlayacak çoklukta paylaşımla gündeme getirmekteler.

5. sırada yer alan Devrim Özkan da Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisindeki karakteriyle çok beğeniliyor. Ertan Saban ile karşılıklı performansları ayrıca ilgiyle izleniyor. Onu takip eden isim ise Teşkilat dizisinin sevilen ismi Deniz Baysal.

Sosyal medyada haftanın en popüler kadın oyuncusu yine Sıla Türkoğlu! İlk 10'a giren isimler arasında bakın kimler var? 11

Yalı Çapkını ile ekranlara yeniden dönen Afra Saraçoğlu da 7. sırada yer almakta. Bir süre önce final yapacağı haberleriyle izleyenleri üzen Bir Peri Masalı dizisinin oyuncusu Alina Boz da 8. sırada.

Ekrana yeni başlayan Show TV’nin Sipahi dizisiyle hayranlarıyla yeniden buluşmaya başlayan Özge Gürel de ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesine bu hafta giriş yaptı! Oyuncu, 9. sırada yer alıyor. TRT1’in Kasaba Doktoru dizisiyle ekranlara gelen Hazal Subaşı da listenin 10. sırasında.