Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma final mi yapacak, yoksa devam mı edecek? Karar verildi!

Yasak Elma final mi yapacak, yoksa devam mı edecek? Karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV ekranlarında 4. sezonu devam eden Yasak Elma dizisinin akıbeti çok merak ediliyordu. Dizinin hikayesinde yaşanan gelişmeler final ihtimalini akıllara getirmekteydi. Cansu karakterinde Nilperi Şahinkaya’nın ayrılığı normal sayılabilirdi ama Şahika karakterinin de hikayede artık olmayacağı ortaya çıkınca akıllar karıştı.

Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay gibi önemli isimlerin rol aldığı dizide Şahika’nın ayrılığı pazartesi günü gerçekleşecek. Bunun bir hikaye oyunu olmadığı ve karakterin rolünün artık bittiği Nesrin Cavadzade’nin açıklaması ile ortaya çıkmıştı.

Peki Yasak Elma finale mi gidiyor? Bu sorunun yanıtı hayır. Merakla beklenen o karar ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yasak Elma dizisi final yapmayacak.

Hikaye gelecek sezon da devam edecek. Birsen Altuntaş dizi için 110. bölümde sezon finali kararı alındığını yazdı. Yani Yasak Elma 2021-2022 sezonunda da devam edecek. Bu karar izleyicileri çok mutlu etti.

Yasak Elma’nın final yapma tehlikesi bulunduğunu bilen hayranlar artık rahat bir nefes alabilir. Belki Şahika olmayacak ama 4 sezondur hikayeyi çok farklı noktalara getiren senaristler yeni karakterler ile yine ilgiyi diziye çekmeyi başaracaklardır.