Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinden geldi, Yasak Elma setinde Nesrin Cavadzade’nin başını yedi!

Sadakatsiz dizisinden geldi, Yasak Elma setinde Nesrin Cavadzade’nin başını yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma setindeki kavgada Nesrin Cavadzade’yi haklı bulunlar isyan etti! Sosyal medya ortamında Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisinden gönderilmesine yönelik büyük bir tepki dalgası oluştu… Şahika karakterine hayat veren Cavadzade’nin sette yaşanan bir kavga sonrasında Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’a konu iletilince diziden çıkartıldığı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş sette yaşanan kavganın perde arkasını yazdı ve bu gelişmeler de yalanlanmadı… Nesrin Cavadzade, Eda Ece ile arkadaşına destek için yeniden sete gelen Neslihan Yeşilyurt’un samimiyetinin kurbanı oldu… Dizinin eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt, sezon başında göreve Murat Öztürk’e bırakmış ve Sadakatsiz dizisinin başına geçmişti. Kanal D’de müthiş bir performans sergileyen Sadakatsiz dizisi yine bir Medyapım projesi..

Sadakatsiz dizisinden geldi, Yasak Elma setinde Nesrin Cavadzade'nin başını yedi! 11

Neslihan Yeşilyurt, Murat Öztürk rahatsızlanınca yerine bakmak için Yasak Elma’ya kısa süreliğine döndü. Eda Ece de seti olmamasına rağmen Neslihan Yeşilyurt ile iyi dost oldukları için onu görmeye sete geldi. İkili sohbeti uzun tutunca, çekimin uzaması üzerine üşüyen ve “İşini bitirip öyle sohbet etseydiniz” diyen Nesrin Cavadzade bir tepki gösterdi.

Sadakatsiz dizisinden geldi, Yasak Elma setinde Nesrin Cavadzade'nin başını yedi! 12

Ancak bu sözlerden sonra Yasak Elma setinde ortamın gerildiği ve sinirlenen Cavadzade’nin seti terk ettiği, telefonlarını kapattığı ve büyük gerilim yaşandığı ortaya çıktı.

Bu olay yapımcı Fatih Aksoy’a iletilince de Şahika için cenaze sahnesi yazıldığı ortaya çıktı. Ancak Medyapım’ın Cavadzade ile ipleri koparmadığı ve başka projelerde çalışacağı da yansıyan bilgiler arasında.

Dizi setinde yaşanan bu kavganın ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada kullanıcılar Nesrin Cavadzade’nin tepkisinde haklı olduğunu ve ona yapılanın da haksızlık olduğunu belirten birçok yorum yaptı.

Yasak Elma’da Şahika karakterini çok sevdiklerini ve bu şekilde ayrılmasından da rahatsız olduklarını belirten dizi hayranları, tepkilerini mesajları ile ortaya koydu.

Sadakatsiz dizisinden geldi, Yasak Elma setinde Nesrin Cavadzade'nin başını yedi! 13 Sadakatsiz dizisinden geldi, Yasak Elma setinde Nesrin Cavadzade'nin başını yedi! 14 Sadakatsiz dizisinden geldi, Yasak Elma setinde Nesrin Cavadzade'nin başını yedi! 15