Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma hayranları pandemiden sonra eskiyi arar oldu!

Yasak Elma hayranları pandemiden sonra eskiyi arar oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 3. sezonda olduğu gibi çıkış grafiği yerine durağan bir reyting performansı sergiliyor. Dizinin izleyici kitlesi yapıma sık sıkıya sarılmış durumda. Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur dizilerinin güçlü duruşlarının karşısında Pazartesi akşamlarının en çok izlenen 3. dizisi Yasak Elma…Sefirin Kızı’nın da önüne çıkan Fox TV dizisi, entrikalarla dolu hikayesi ile hala izleyicilerini ekrana çekmeyi başarıyor.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Barış Kılıç, Talat Bulut gibi usta isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin eğlence dolu setinden yansıyan paylaşımlar izleyicileri keyiflendiriyor. Dizinin her yeni bölümü ise heyecan dolu sahneleriyle ilgi çekiyor. Her ne kadar 3. sezonda elde edilen müthiş reyting çıkışı 4. sezonda devam etmiyor olsa da dizi 5’li reytinglerin üzerinde tutunuyor ve bu da çok önemli bir başarı…

Dizinin hayranları ise pandemi öncesinde yayınlanan bölümleri hala çok arıyor… Büyük çıkış yapan dizinin Mart ayındaki karantina sürecine kadar çok başarılı bulunan gidişatı, aradan geçen 6 ayın ardından henüz yakalanmış değil. İzleyiciler de eski bölümlerin daha eğlenceli ve izlemesi daha keyifli olduğunu belirten yorumları ile sosyal medyada dikkat çekiyor.

Yasak Elma dizisinin 79. yeni bölümü de 5 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Ender’in tahtı sallantıda, Şahika yine öne çıkıyor. İzleyiciler ise dört gözle Ender’in Şahika’ya karşı zaferini bekliyor.