Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma ile ilgili Şevval Sam’ın yorumuna katılmamak elde değil!

Yasak Elma ile ilgili Şevval Sam’ın yorumuna katılmamak elde değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 30 Ocak Pazartesi akşamı 164. bölümü ile ekrandaydı. Diziyi takip edenler, yine hem şaşırdı hem de kahkaha dolu anlar yaşadı. Dizinin iki vazgeçilmezi Ender ve Yıldız’ın, tekrar müttefik olduğu o anlarda ise kahkahalar havada uçuştu!

Bu sezon son kez ekrana geleceği açıklanan Yasak Elma, tam 6 sezondur yoğun bir ilgi ile izleniyor. Dizinin hiç değişmeyen iki ismi Yıldız ve Ender, başrol karakterler olarak herkesin sevdiği ve fenomen haline gelen iki karakter olarak her bölümde ayrı bir keyifle izlenmekte.

Şevval Sam ve Eda Ece, Yıldız ve Ender karakterlerini o kadar iyi oynuyorlar ki hemen her sahneleri sosyal medyada konuşuluyor, günlerce bazı sahneleri, diyalogları gündemden düşmüyor. Son yayınlanan bölümde de benzer bir sahne izleyicinin uzun zaman hatırlayacağı ve gülmelere doyulmayan anlar yaşattı izleyiciye.

Bir süredir diziye dahil olan Julia karakteri ile birlikte Doğan’ı kaptırmaktan tedirgin olan Ender ve Yıldız arasında yeniden bir ittifak kuruldu! Doğan ile Ender’in ani evliliği sonrasında bir anda yeniden iki düşmana dönüşen Ender ve Yıldız, Julia’ya karşı güçlerini birleştirme kararı aldılar! “Düşmanımın düşmanı dostumdur!” mantığından hareketle Yıldız ve Ender arasında yeni bir müttefiklik kuruldu!

Çıkarları ortak hale geldiğinde birlikte karşısındaki kişilere karşı ortak tavırlar geliştiren Ender ve Yıldız’ın müttefik olma halleri, izleyicinin de en çok sevdiği durumlar aslında. Bir süredir ikilinin aralarının açık olması, dizinin keyfini de kaçıran gerilimlere neden oluyordu. Ancak bu durum uzun sürmedi. Araya giren Caner, “Omuz omuza kaç düşmana karşı savaştınız siz” diyerek ablasını ve Yıldız’ı gaza getirdi ve yeniden aynı çıkarda buluşturdu!

Bu kez güçlerini Julia’ya karşı birleştiren iki kadına “Birbirinizle uğraştığınızdan çok başkalarıyla uğraşmışsınız. Birbirinizi seviyorsunuz. Bayılmayın birbirinizin ayağını kaydırın ama ortak bir düşmana karşı da birleşin” diyen Caner’in sözlerini haklı bulan Ender ve Yıldız’ın barışma anları ise ekran başındakilere kahkaha attırdı.

“Olabilir, bakarız” sözleriyle Caner’i onaylayan Yıldız ve Ender, Caner’in “Şimdi size yakışır bir biçimde samimiyetsizce sarılabilirsiniz…” sözleriyle birbirlerine sarıldılar. Bu anlarda Yıldız’ın “Gel buraya su yılanı” diyerek Ender’e sarılması, izleyenleri çok güldürdü.

Şevval Sam da ekran başındaki izleyiciler kadar bu sahneden keyif aldıklarını gösteren bir paylaşım yaptı bu sahneyle ilgili olarak. Sam, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Yasak Elma izleyicilerinin de hemfikir olduğu bir düşüncesini paylaştı. Şevval Sam, Yıldız ve Ender’in aralarına ne girerse girsin, birbirlerini bir şekilde sevdiklerini de anlatan sözleriyle dikkat çekti. Absürd komedi türündeki dizide yaşanan ilişkiler üzerine yaptığı yorum, aslında diziyi izleyenlerin de paylaştığı bir düşünce. Şevval Sam, “Yasak Elma’nın en komik ve şahane taraflarından biri, kimse kimseyle kin tutmaz, herkes birbirini tüm kötülükleri ile sever” diyerek Yıldız’ın “Gel buraya su yılanı” sözlerine kendisinin de çok güldüğünü anlatan paylaşımıyla izleyicilere tercüman oldu…

6. sezonuyla ekranda olan dizide, kimi zaman kanlı bıçaklı gibi görünen pek çok karakterin, ortaya çıkan beklenmedik olaylar sonrasında nasıl dayanışma içine girdiklerine defalarca kez izleyiciler de şahit oldu. Salt nefret ilişkisi üzerine kurulmayan karakterlerin halleri, izleyiciye de ‘her an her şey olabilir, herkes herkesle dost ya da düşman olabilir’ duygusu yaşatıyor…