Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma sıkıntı yaşarken, Nesrin Cavadzade büyük anlaşma yaptı!

Yasak Elma sıkıntı yaşarken, Nesrin Cavadzade büyük anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’dan sonra bomba gibi bir rolle geliyor! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri çok sevildi. Dizi hayranları bu karakter nedeniyle de yapıma bir hayli ilgi gösterdi.

Ancak 4. sezon sonunda yönetmen ile tartışan ünlü oyuncu, seti terk edince yapımcı tarafından diziden ayrılmak zorunda bırakıldı. Şahika karakterinin olmadığı Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu başladı. Ancak dizinin reyting sonuçları ve sosyal medya yansıması Şahika karakterinin yerini dolmadığını gösteriyor.

Nesrin Cavadzade ise bir süre dinlendikten sonra çok iddialı yeni bir dizi anlaşması yaptı. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Üç Kuruş isimli diziden gelen teklifi kabul eden oyuncu, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisine geçiş yapmış oldu.

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisindeki rolü çok merak edilen oyuncu, dizinin kadın başrolü oldu.

Yasak Elma dizisi beşinci sezon reytingleri ile düşüş yaşarken, oyuncunun kariyerinde çıkışta olması dikkatlerden kaçmadı. Deneme çekimlerinin başladığı dizinin afiş çekimleri de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.