Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek ile Onur Tuna hayranlarına göre Şahane Hayatım dizisi çok daha iyi sonuçları hak ediyor!

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna hayranlarına göre Şahane Hayatım dizisi çok daha iyi sonuçları hak ediyor!

tarafından ker_def

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna’nın başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım isimli dizinin çarşamba akşamları geniş bir izleyici kitlesini etkilemeye devam ettiğini görmekteyiz.

Dizinin iyi bir başlangıç yaptığını ve reytinglerde de ortalamanın üzerinde sonuçlar elde ederek ilerlediğini görmekteyiz. Ancak. 6. bölümde bir önceki bölüme göre tüm izleyici gruplarında yaşanan düşüş, izleyicilerin henüz hikayeye sadakat konusunda yeterince kararlı durmadığını gösteriyor.

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna ikilisi, başarılı performansları ile hayranlarını etkilerken, Şahane Hayatım dizisinin ortalamanın üzerinde reytingler elde ediyor olmasına rağmen, birçok izleyici durumdan şikayetçi.

Dizinin daha güçlü reytingler elde etmesi gerektiğini düşünen dizi hayranları, hikayenin ve oyunculuk performanslarının çok başarılı olduğuna inanıyor. Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, elde edilen reytinglerin bu projenin hakkı olmadığını, çok daha iyi sonuçlar gelmesi gerektiği konusunda fikir birliği yapmış durumda.

İyi bir hikaye kurgusu ile izleyenleri tatmin etmeye devam eden Şahane Hayatım dizisinin önümüzdeki bölümlerde reytinglerinde biraz daha iyi sonuçlar gelmesi de mümkün gözüküyor.

Özellikle Show TV’de yeni başlayan Sandık Kokusu dizisi nedeniyle Şahane Hayatım projesi bir miktar izleyici kaybetmiş olsa da önümüzdeki haftalarda bu durumu düzeltmesi mümkün görünüyor.