Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma ‘yok bu da olmaz’ denilen ne varsa oluyor!

Yasak Elma ‘yok bu da olmaz’ denilen ne varsa oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 97 bölümü yayınlanan ve büyük de ilgi görmeye devam eden Fox TV’nin Yasak Elma dizisi, 4.sezonuyla yoluna devam ediyor. Oyuncuların yoğun tempoda çalıştığı dizinin şu sıralarda ise 100. bölümünün çekimlerinin yapıldığını Eda Ece açıkladı. Dalya demeye hazırlanan dizinin 98. yeni bölümü de 15 Şubat Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Dizi artık absürt komedi noktasında olduğu ve izleyiciler de gerçeklik aramadığı için, senaristler için her türlü sahneyi yazmak normal. Geçtiğimiz bölümde Şahika öldü mü, nasıl kurtulacak gibi sorular vardı. Nabzı yavaşlatan bir ilaç içerek öldüğü süsü verilen Şahika, bir anda ortaya çıktı.

Ender’e de gün doğdu ve Hasan Ali beyi görüntüleri polise vermekle tehdit ederek, istediğini almaya çalışıyor. Ender, şirket hisselerini istiyor. Hasan Ali ise artık tuzağa düşmüş, çaresiz durumda.

Ancak Hasan Ali beyin şirket hisseleri sadece aynı soyadını taşıyan birisine geçebilir. Ender’in çözümü ise basit, “Evleneceğiz”… Yani Yasak Elma dizisinin 98. bölümünde bir nikah sahnesi izleyeceksiniz.

Nikah masası kuruluyor. Hasan Ali çaresiz kabul edecek. Gelinlikle kadın geliyor ve yerine oturuyor. Peki gelinliğin içinde kim var? Ender mi yoksa Şahika mı? Şimdi de dizinin yeni bölümünde bu konu gündem olacak.

Senaristler ters köşe mi yapacak yoksa Ender ile Hasan Ali evliliğimi göreceğiz merakla bekleniyor. Ancak gerçeklikten zaten çoktan kopan dizinin absürt komedi halleri yine yüksek reytingler almaya devam ediyor.

“Yasak Elma bu, olmaz demeyin, her şey olabilir…”

İşte dizinin 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 98. bölümünden ilk fragman: