Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da kurtarıcı olan Barış Kılıç, bir kez daha Fox TV’ye kurtarıcı olarak döndü!

Yasak Elma’da kurtarıcı olan Barış Kılıç, bir kez daha Fox TV’ye kurtarıcı olarak döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Kaya karakteri ile izlediğimiz Barış Kılıç, hikayeye ikinci sezonunun ortasında katıldı… Diziye gösterilen ilginin zaman zaman düştüğü anlarda, kurtarıcı olarak nitelendirilen bazı karakterler hikayeye dahil ediliyor. Bu kurtarıcı isimlerden birisi de Kaya karakteri ile Barış Kılıç olmuştu. Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika’nın abisi olan Kaya, aynı zamanda Ender’in de eski aşkıydı. Kaya karakteri Yasak Elma dizisiyle birlikte Fox TV ekranına önemli katkılarda bulundu.

Yasak Elma dizisine 37. bölümde katılan Barış Kılıç, 85. bölümde ise birçok isim ile birlikte hikayeye veda edenler arasında yer aldı. Kaya karakterinin gidişi ile birlikte hem Ender hem de Şahika’nın hikayelerinde önemli bir boşluk oluştu. Bu durumu iyi gören senaristler, Kaya karakterinin geri dönüşüne karar vermişti.

Barış Kılıç’ın ikinci kez Yasak Elma’ya dönüşü yine bir kurtarıcı edasıyla gerçekleşti. Dizinin hikayesinin zayıfladığı bir noktada tekrar ekip ile bir araya gelen Barış Kılıç, dördüncü sezonun sonunda da yapımdan tamamen ayrıldı. Oyuncunun ikinci kez geri dönüşü sadece 5 bölüm olarak kaldı…

Yasak Elma’nın ardından kendisine gelen teklifler arasında Uzak Şehrin Masalı isimli dizideki başrolü kabul eden Barış Kılıç, bir kez daha Fox TV ekranında izleyicileri ile buluştu. Ancak bu dizinin ömrü sadece 5 bölüm sürdü.

Yasak Elma'da kurtarıcı olan Barış Kılıç, bir kez daha Fox TV'ye kurtarıcı olarak döndü! 7

Barış Kılıç’ın yeniden Fox TV ekranına dönüşü ise önümüzdeki bölümlerde Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziyle birlikte gerçekleşecek. Önce konuk oyunu gibi düşünülen Barış Kılıç, daha sonra senaristlerin kararı ile dizinin asli unsurlarından birisi olarak konumlandırıldı. Barış Kılıç, reytingleri düşen ve hikayedeki değişim ile ekranda tutunmaya çaba harcayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yine bir kurtarıcı edasıyla katılıyor.

Yasak Elma’dan sonra bir başka Fox TV dizisi de usta oyuncuya büyük bir sorumluluk yüklemiş durumda. Barış Kılıç yenilenecek olan hikayede Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır ile partner olacak. Bu da gösteriyor ki, ünlü oyuncu yeni dizisinde yine en çok konuşulan isimlerden birisi haline gelecek.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekibinin Baba ve Üç Kız Kardeş isimli yeni dizilere izleyici kaptırmamak için aldıkları senaryo önlemleri ve Barış Kılıç’ın da kurtarıcı rolüyle hikayeye dahil olması önemli gelişmeler olarak görülüyor.