Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’daki Ender’i bırakın da Şevval Sam’ın şu mutluluğuna bir bakın!

Yasak Elma’daki Ender’i bırakın da Şevval Sam’ın şu mutluluğuna bir bakın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güzel sesiyle sahnelerin sevilen isimlerinden birisi olan Şevval Sam, aynı zamanda oyunculuğu ile de şu sıralar Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde göz dolduruyor. Oyuncu, Ender karakteriyle ekranda hayli absürt bir kişiliğe hayat verirken, gerçek hayatında ise son derece doğal ve samimi bir insan.

Her fırsatta bir ‘yaşam hakkı savunucusu’ olduğunu belirten oyuncu, doğaya, hayvanlara karşı son derece hassas ve kadına-hayvana-çocuğa şiddet gibi konularda, SMA’lı çocuklar ya da yardıma ihtiyacı olan çocuklar konusunda da hassaslığını ortaya koyuyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımları takip edenler, son dönemde nasıl bir mutluluk yaşadığının da farkında. Oyuncu, uzun süredir karavanının yenilenmesini bekliyordu. Beyaz bir minibüs olarak aldığı araç, şu anda yeşil ve içi rengarenk döşenmiş bir karavan.

Şevval Sam, geçtiğimiz günlerde uzun süredir beklediği karavanını nihayet aldı. Hemen her aşamasını takipçileriyle paylaştığı karavanına ‘prenses’ ismini veren Şevval Sam, bugün de pazar ve tatil olmasını fırsat bilerek eline fırçaları, boyasını alıp karavanını boyamaya girişti.

Şevval Sam’ın ne kadar mutlu olduğu ise yayınladığı paylaşımlarda da görülüyor. Oyuncu, rengarenk desenlerle boyadığı karavanı ile bütün gün uğraştı. Takipçileriyle de pozlarını paylaştı.
Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 15

Şevval Sam’ın paylaşımlarına pek çok beğeni gelirken, Yasak Elma’da birlikte oynadığı ve aynı zamanda da iyi arkadaş oldukları Eda Ece de beğeni yapanlar arasındaydı.

Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 16

Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 17

Şevval Sam, adeta aşk yaşadığı karavanının iç dizaynını da bazı fotoğraflarla takipçileriyle paylaşmakta.

Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 18

Küçük olmasına karşın son derece kullanışlı bir dizayn ile her şey düşünülmüş.

Yaz aylarında karavan tatili yapmayı sevdiğini söyleyen oyuncu, bu yaz muhtemelen Prenses’iyle uzun ve keyifli bir tatil için şimdiden heyecanlanmaya başlamıştır…

Bir takipçisinin sevincine ortak olup “Prensesle uzaya doğru yolculuk yapabilir miyiz Şevi” paylaşımını da yayınlayan oyuncu, karavanının nasıl bir şekilden dönüştüğünü de gösteren fotoğrafları göstermekte.

Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 19

İşte Şevval Sam’ın karavanının içi:

Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 20

Şevval Sam’ın ilk aldığında beyaz olan karavan, ilk olarak yeşile boyanmıştı. Henüz iç dizaynı yeni yapılıyordu. Oyuncu aşağıda geçtiğimiz yıl çekilen süreci de paylaşmış…

Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 21 Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 22

Karavanın üzerine eklenen bir bölümle yukarıya açılan bir bölüm de yapılmış.

Yasak Elma'daki Ender'i bırakın da Şevval Sam'ın şu mutluluğuna bir bakın! 23