Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan apar topar kovulan Nesrin Cavadzade, izleyici gözünde mağdur durumda!

Yasak Elma’dan apar topar kovulan Nesrin Cavadzade, izleyici gözünde mağdur durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma’dan gönderilmesi meselesinde kim haklı, kim haksız? Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri 109. bölümde hikayeden çıkartılıyor… Nesrin Cavadzade’nin sette yaşanan tartışma sonrasındaki tavırlarının bu duruma yol açtığına yönelik iddialar var…

Sete desteğe gelen yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile Nesrin Cavadzade arasında yaşanan tartışma sonrasında işlerin bu noktaya gelmesi izleyicileri üzdü. Birçok dizi hayranı Nesrin Cavadzade’yi setteki tepkisinde haklı buluyor. “NesrinCavadzadeYanındayız” etiketi açan hayranlar, yaşananlar tepki gösteren binlerce paylaşım yaparak ünlü oyuncuyu TT listesine çıkarttı.

Sosyal medyada Cavadzade’yi haklı bulan geniş bir izleyici grubu bulunuyor… Yasak Elma dizisinde Şahika karakterinin gitmesinden sonra ayrı ilgiyi bulabilirler mi, bu da merakla bekleniyor… Ancak yaşanan olayların ünlü bir oyuncunun diziden gönderilmesine yol açması herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Cavadzade’nin tartışma sonrasında seti terk ettiği, telefonlarını kapattığı, ne menajeri ne de yapımcı Fatih Aksoy’un kendisine ulaşamadığı gelen iddialar arasında.

Bu tavrın da diziden gönderilmesine yol açtığı da belirtiliyor. Ancak yaşananlar tarafsız bir gözle incelendiğinde ünlü oyuncunun da haklı yanlarının olduğu, bu nedenle de hayranlarından büyük destek gördüğü de bir gerçek…

Medyapım’ın seti terk eden bir oyuncu ile çalışmama kararı bir prensip kararı olarak değerlendirilebilir. Ancak iddialı bir dizide böyle skandalların izleyiciye olumsuz etkileri de düşünüldüğünde, krizin bu noktaya kadar taşınmaması gerekirdi.

Sette yaşanan bir tartışmanın, diziyi ayakta tutan karakterlerin birisinin gidişine neden olması, izleyicilere de haksızlık, oyuncuya da haksızlık…

Nesrin Cavadzade işte bu noktada hayranlarından önemli bir destek gördü ve bu tartışmada mağdur olduğu düşüncesi hakim… İşte bu nedenle de sosyal medyada açılan etikete geniş bir katılım oldu ve oyuncuya hayranlarından destek geldi.