Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrılan Nesrin Cavadzade’den acımasızlık sitemi!

Yasak Elma’dan ayrılan Nesrin Cavadzade’den acımasızlık sitemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinden ani şekilde ayrılan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, bir süredir tatil görüntüleri ile konuşuluyordu. Dizideki rol arkadaşları; Eda Ece, Şevval Sam, Melisa Doğu ve Gülenay Kalkan ile Marmaris’te tatil yapan oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Tatilin çok eğlenceli ve çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, kız kıza güzel anlar geçirdiğini ifade etti. Oyuncu, “Bu yaz bitmeden birlikte tatil yapmaya söz verdik” diyerek yeniden kız kıza buluşarak tatil yapacaklarını söyledi. Birbirlerinden kopamadıklarını anlatan oyuncu, arkadaşları ile yeni tatil buluşmasının yerini açıklamadı.

Yasak Elma'dan ayrılan Nesrin Cavadzade'den acımasızlık sitemi! 7

Yasak Elma dizisinde bir dönem rol alan Gökhan Alkan yeni dizisi Kalp Yarası’na hazırlanıyor. atv’de yayınlanacak olan dizinin fragmanları ilgi gördü. Son dönemde Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan’ın ayrıldığına yönelik iddialar da bulunuyordu.

Nesrin Cavadzade, bu konuyla ilgili sorular üzerine şöyle konuştu: “Gökhan bey çalışıyor. Gökhan bey Antakya’da çalışıyor.”

Sosyal medyada paylaşımlarına büyük ilgi gören oyuncunun son videosu da 1 milyondan fazla görüntülenmişti. Oyuncu, uzun süredir yürüdüğünü ve yürümeyi çok sevdiğini de ifade etti.

Son zamanlarda basının kendisi hakkında acımasız haberler yaptığını ifade eden ve sitemde bulunan oyuncu şunları söyledi: “Son zamanlarda çok acımasız şeyler yazdınız, yazdırdınız. Ne desem başka bir şey yazılıyor.”